To je to što me zanima!

Bilić slavio protiv Man. Uniteda

Nakon što je u prvoj pobijedio Bilić,  Ole Gunnar Solskjaer koristio je više igrača iz prve momčadi u drugoj utakmici jer je vidio da s Bilićevim momcima nema zezancije. Na kraju je s tim receptom United slavio 3-1
Vidi originalni članak

Bilićev WBA  odigrao je u petak dvije prijateljske utakmice na Old Traffordu. 'Bromići' su bili u tome srazu zapravo zamjena za Stoke City koji nije mogao igrati, nakon što se saznalo da je njegov menadžer Michael O'Neill bio pozitivan na koronavirus.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

United je poveo 1-0 golom Brune Fernandesa, a na to je Bilić odgovorio uvođenjem juniora pa na kraju slavio preokretom, golovima Phillipsa i Zohorea.

PROBLEMI Legenda Uniteda zavapila: Ni uz pomoć sir Alexa nitko me ne zove, sve je to zbog boje kože

U drugom susretu Ole Gunnar Solskjaer koristio je više igrača iz prve momčadi jer je vidio da s Bilićevim momcima nema zezancije. Na kraju je s tim receptom United slavio 3-1. Dva gola za United zabio je Andreas Pereira, a Edwards je smanjio za goste. Konačnih 3-1 postavio je mladi Tahith Chong nakon velike pogreške Bilićevog golmana.

'MI SMO GA STVORILI' Solskjaer priprema povratak Cristiana Ronalda u Man United

Podsjetimo, Premiership se nastavlja sljedećeg tjedna, a Manchester United prvu utakmicu igra u petak u gostima kod Tottenhama. Sljedećeg vikenda nastavlja se i Championship, a Bilićev WBA lov na Premiership nastavlja u subotu kod kuće protiv Birminghama.

Devet kola prije kraja WBA je na drugom mjestu, koje izravno vodi u Premiership, sa šest bodova više od trećeplasiranog Fulhama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zeljko Kerum 13.06.2020.

    Kanta.Utd

Komentiraj...
Vidi sve komentare