To je to što me zanima!

Bilić: Superliga je metak u čelo nogometa kakav znamo, snovi će nestati, sportski motivi...

U svijetu Superlige nema mjesta za sport, to je zatvoreni sustav u kojem ima mjesta samo za elitu, a u našem svijetu vrata nogometnog raja još uvijek su barem malo odškrinuta. I zato tu ideju treba što prije zaustaviti.
Vidi originalni članak

Ako ste za ikoga od poznatih Hrvata iz svijeta nogometa mogli sa sigurnošću kazati kako će se u "nogometnom ratu", u kojem se ovih dana svi dijelimo na zagovornike i protivnike Superlige, svrstati na stranu "protiv", onda je to svakako naš proslavljeni reprezentativac i izbornik Slaven Bilić. Romantik u duši, roker po uvjerenju, zaljubljenik u nogomet kakav je nekad bio, čovjek koji se puno puta odrekao materijalnoga da bi ispunio svoje snove i nije se libio javno kazati ono u što vjeruje. No, za razliku od većine koji su se opredijelili i ne zanima ih mišljenje druge strane, Slaven je spreman u raspravi ponuditi svoje argumente, ali i prihvatiti i razumjeti argumente druge strane.  

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 37

  • čovik-s-juga 21.04.2021.

    Oni koji znaju samo naplaćivati a ne i zarađivati naravno da ništa ne razumiju iz ove cijele priče.

  • annimi 21.04.2021.

    Američka košarka, hokej itd. Imaju svoje profesionalne lige pa nije propala košarka, ni hokej....

  • dale73 21.04.2021.

    Biliću ovo sada je poštreno, kako da nije.UEFA I FIFA su mafijaške organizacije, kojima je lopovluk glavni motiv.Utakmice se namještaju, suci se kupuju, gadljivo je gledati, tko da više osvaja takozvanu "šampionsku ligu" što ona nije.I ovo što imamo sada je lopovsko-mafijaško.Vlasnici svjetskog nogometa su šeici, u čijim državama narod gladuje, a oni preko nogometnih klubova peru nbovce.Samo mala kontrola-inspekcija u UEFI otkrila je kriminal, a istrage detaljnije su zaustavljene.Mafija u UEFI tobože braneći nogomet, brane svoj lopovluk, a navijači su stoka za urlanje 99 % ne razumije tko upravlja "nogometom" kriminalom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare