To je to što me zanima!

Bilić: U West Hamu ništa nije dobro i teško će se popraviti

U samo osamnaest mjeseci provedenih u West Hamu Slaven Bilić, aktualni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, ostavio je dubok trag navijačima 'čekićarima'
Vidi originalni članak

Slavena Bilića je među "čekićare" u siječnju 1996. godine doveo tadašnji menadžer momčadi Harry Redknapp. Transfer centralnog braniča bio je vrijedan rekordnih 1.3 milijuna funti, a Bilić se u klubu zadržao do ljeta 1997. godine. Relativno kratak period ostanka nije iz misli izbrisao ono što je West Ham za njega značio i što trenutačno znači.

- Frustrira me vidjeti u kojoj se West Ham, moj klub, situaciji nalazi. Izuzev Carling Cupa ništa nije dobro, dapače, loše je i teško popravljivo.

- West Hamova je momčad dobra i nadam se da će ostati dio premierligaškoga društva, ne samo zbog navijača kluba, nego i zbog onih koji vole engleski nogomet. Prvenstvo ne bi bilo jednako bez West Hama i zato, zbog kluba, lige i engleskog nogometa, navijam za njihov ostanak - kazao je Bilić za klub koji se trenutačno nalazi na pretposljednjem mjestu ljestvice Premiershipa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare