To je to što me zanima!

Bilić uoči Slovačke: Ovo je naš zamah za kvalifikacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Slovaci su dobri. Za to ne treba biti pametan da bi se zaključilo. Bili su na Svjetskom prvenstvu u JAR-u. Prošli su grupu, rekao je Bilić uoči srijede
Vidi originalni članak

Hrvatska u srijedu igra prijateljsku utakmicu u Bratislavi protiv Slovačke. To je ujedno i izborniku Slavenu Biliću posljednja provjera uoči početka kvalifikacija.
- Žao mi je što u ovoj generalnoj probi nema Strinića da stabiliziramo tu obranu. Dobar je fizički i taktički, a i dobro je surađivao s Modrićem - rekao je Bilić i nastavio:
- Slovaci su dobri. Za to ne treba biti pametan da bi se zaključilo. Bili su na Svjetskom prvenstvu u JAR-u. Prošli su grupu. Ovo im je sad prva utakmica nakon toga i sigurno će ih navijači dobro dočekati. To je idealan test, očekujem dobru utakmicu. Zamah za kvalifikacije i pozitivan rezultat.  I neodlučeno je u Slovačkoj dobro, iako mi uvijek idemo na pobjedu - kaže Bilić.
Problem je taj "prokleti" lijevi bok. Nema niti Pranjića i Bilić nemože uigravati momčad za kvalifikacije.
- Imam za taj lijevi bok dvije opcije, a jedna je Joe Šimunić. No ima tu igrača koji su trenutno van kadra. Tu je i Manuel Pamić, ali on je trenutno suspendiran. Ostat ćemo u varijanti u kojoj smo dosad igrali, a to je četvorica u zadnjoj liniji. A što se tiče veznog reda i napada, to su nijanse, a tu imamo više varijanti - dodao je Bilić .



RUNJE: JAO, OVE LOPTE SU GROZNE

Zdravstveno sam dobro, ali to se nikad ne zna, rekao je golman Vedran Runje koji nije branio zadnju utakmicu za svoj Lens. Na trenutak je zašutio, i rekao:
- Da, istina. Prvu utakmicu smo izgubili, sad trebamo početi skupljati bodove. Nije tu toliko bitno tko brani.
Na pitanje ima li reprezentacija problem golmana rekao je:
- Ja sam četiri godine ovdje. I to je uvijek vezano uz moje ime. Meni je sad to samo stara navika. Možda netko ima problem s golmanima, ali ja nemam.
A o Slovacima:
- Slovaci su dobri. Ovo nam je zadnja utakmica prije kvalifikacija. Nadam se dobroj igri i rezultatu. Znam onog njihovog Viteka iz Francuske. Nadam se da me neće iznenaditi, iako s ovim loptama... Nemam riječi. To je najgore što sam vidio.
- Drago mi je da smo komplentni. Svi smo željni igre, nismo bili na SP-u i želimo se iskupiti, sebi, javnosti i navijačima - dodao je Runje.

EDUARDO: DRAGO MI JE ŠTO JE PLETIKOSA NAŠAO KLUB
Trebamo u Bratislavi pokazati da smo i dalje jaki. Slovačka je dobra, ali nama je bitno dobiti da u što boljem raspoloženju dočekamo početak kvalifikacija. Drago mi je što je Pletikosa našao klub blizu je potpisa za Tottenham , rekao je hrvatski Brazilac koji se izvrsnuo uklopio u novu sredinu u Donjecku.
- Ja sam se u Šahtaru već snašao i prilagodio. U Ukrajini ću igrati sve bolje i bolje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ringo 10.08.2010.

    potirati bilića prije nego izgubi u latviji zajeca za izbornika i mlinku za pomoćnika

  • Bole top 10.08.2010.

    biliću crni tiću

  • sila nebeska 10.08.2010.

    ako izgubis otices , kao pobijedis bives faca , ko remiziras moli se bogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare