To je to što me zanima!

Bilić: Veće šanse za prolazak ima Bešiktaš, a ne Liverpool

Bit će teško jer su napadački vrlo opasni, ali na Anfieldu smo odigrali sjajnu utakmicu. Samo moramo biti hrabriji kada smo blizu šesnaesterca, rekao je Bilić
Vidi originalni članak

Bešiktaš je u prvoj utakmici 1/16 finala Europske lige hrabro 'pao' na Anfieldu. Zaostatak od 0-1 protiv Liverpoola treba dohvatiti pred domaćim navijačima, a trener turske momčadi Slaven Bilić uvjeren je kako njegova momčad ima velike šanse za prolazak dalje. 

- Imaju rezultatsku prednost, ali mislim da mi zapravo imamo više šansi za prolazak. Bit će teško jer su napadački vrlo opasni, ali na Anfieldu smo odigrali sjajnu utakmicu. Samo moramo biti hrabriji kada smo blizu šesnaesterca. Nama je najbitnije tursko prvenstvo, a Europska liga je samo bonus, iako nam je i to natjecanje vrlo bitno - rekao je bivši hrvatski izbornik. 

Međutim, u pobjedu vjeruje i trener Liverpoola, Brendan Rodgers čija momčad u gostima pruža dobre rezultate. 

- Imamo čak osam ozlijeđenih. Neki su od ranije, a neki nakon proteklog vikenda. Samopouzdanje nam je na visokom nivou, a još k tome u gostima igramo doista dobro - poručio je Brendan Rodgers. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • allstar 26.02.2015.

    tako je bilicu treba vjeovat u sebe i svoju ekipu..samo naprijed

  • lolito 26.02.2015.

    Bilicu ne laprdaj da valjas nebi bio u lokomotivi ili turskoj....

  • stipo222 26.02.2015.

    Dinamo bi to prosao da igra protiv slabasnog liverpoola , dok besiktas nemoze oni su losiji nesto su između rijeke i jajduka

Komentiraj...
Vidi sve komentare