To je to što me zanima!

Bilić vodi Jurčevića: U Turskoj za Asanovića nema mjesta...

Slaven Bilić je potpisao trogodišnji ugovor s Bešiktašem. U Istanbul smije dovesti dva suradnika, izabrao je Nikolu Jurčevića i Miljenka Raka, a Asanovića otpisao
Vidi originalni članak

Slaven me je nazvao prije dva dana. Kod mene se raspitivao o stanju u Bešiktašu. Rekao sam mu da mora puno toga promijeniti i da mora dovesti nekoliko novih igrača, rekao nam je Robert Prosinečki.

Žuti je na odmoru u Turskoj, uskoro počinje pripreme s Kayserisporom. Baš je Prosinečki bio prvi izbor Bešiktaša, a u Istanbulu je na kraju završio jedan od njegovih najboljih prijatelja.

- Super što Bilić stiže u Tursku. Baš sam sretan zbog toga. Mislim da je to sjajna stvar za njega. Odmah je nakon Lokomotiva dobio posao u velikom klubu. Vjerujem da će ovdje pokazati svoje znanje i da će dići Bešiktaš - kaže Žuti.

Bešiktaš je zbog namještanja izbačen iz Europe, a na njegovo mjesto došao je baš Kayserispor. 

- Možda je Slavenu bolje da u prvoj sezoni ima samo domaća natjecanja. Tako će lakše posložiti momčad. Naš međusobni derbi? Bit će jako zanimljivo, ali ipak ima do toga još - završio je Prosinečki.     

Bilić je potpisao trogodišnji ugovor, a čeka se službeno predstavljanje. U Istanbul će povesti dva suradnika, Nikolu Jurčevića i Miljenka Raka. U Turskoj nema mjesta za Asanovića i ostale suradnike koje je sa sobom poveo u Moskvu. Hrvati su imali puno uspjeha u Istanbulu. Marijan Mrmić dvije je godine branio za Bešiktaš. Dobro zna što čeka Bilića.

- Na svaki će mu trening dolaziti najmanje 40 novinara. A navijači bi mijenjali naslov u Ligi prvaka za naslov turskog prvaka. Najvažnije im je da su ispred Galatasaraya i Fenera - govori Mrmić i nastavlja:

- Sjećam se da smo bili u rezultatskoj krizi, a navijači su nam upali u kamp. Tek smo uz policijsku pratnju s autima napustili kamp.

Otto Barić je prije 15-ak godina sjedio na klupi Fenerbahčea. Za Slavena Bilića koji dolazi u Tursku ima savjet:

- Najbitnije je raditi i puno ne govoriti. Trebat će puno sreće. Valjda će se snaći.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • tuna111 27.06.2013.

    Mislim da je naš uspjeh dok je Bilić vodio repku bio najveća zasluga "Žutog" kad je on napustio repku igrali smo dobro no ne na razini kao prije.

  • tiki-tiki 27.06.2013.

    žuti če biti iznenađenje lige a biliću prognoziram neuspjeh nažalost,i repka mu je dobro igrala dok je žuti bio tamo,kada je otišao igra nam se raspala do dana današnjeg!

  • bosanac laki 27.06.2013.

    naslov je trebao glasit-"Bilić vodi Jurčevića u propast:U Turskoj za Asanovića nema mjesta,čovjek spašen"

Komentiraj...
Vidi sve komentare