To je to što me zanima!

Bilić zapalio Twitter: Psovke u prijenosu i frizura apsolutni hit

U emisiji uživo tijekom utakmice otvaranja Eura Slaven Bilić je oduševio gledatelje svojim stručnim analizama, ali i nasmijao ih novom frizurom te ne baš uobičajenim vokabularom
Vidi originalni članak

Slaven Bilić apsolutni je hit na Otoku posljednjih mjeseci. Dolaskom u West Ham brojni su nogometni znalci kritizirali potez 'čekićara' da na klupu postave relativno neiskusnog stručnjaka. No nakon svoje prve sezone u Premiershipu bivši je hrvatski izbornik zadivio sve. Od čelnika kluba, svojih igrača, navijača pa sve do medija. A posljedica svega toga je poziv javne televizijske kuće ITV da bude jedan od stručnih komentatora tijekom Eura. I tu je već u prvom nastupu na otvaranju Eura ponovno - oduševio.

Gledatelji ITV-a najprije su primijetili Slavenov novi imidž. Točnije, novu, u najmanju ruku, neobičnu frizuru

'Što je ovo? Nova moda? Oklada? Izazov? Malo je previše gledao Sam u kući?', samo su neki od duhovitih komentara na Bilićev račun na Twitteru.

A kada je zafrkancija na društvenim mrežama već uzela maha, Slaven im je dao novi materijal. U poluvremenu utakmice između Francuske i Rumunjske Slavenu je pobjegla psovka što su aktivni i ažurni ovisnici o društvenim mrežama odmah prepoznali i krenuli s novom serijom podbadanja.

Voditelj prijenosa uživo samo se nasmijao na Slavenov lapsus, a najpopularniji mediji u Engleskoj ubrzo su se raspisali o novoj zvijezdi etera. Mirror je čak napisao tekst pod naslovom 'Sedam razloga zašto je Bilićev nastup na ITV-u već sada najbolje što se dogodilo na Euru'.

A razlozi su: 'frizura, brutalna nezainteresiranost za ostale stručne komentatore, sama njegova pojava, karizmatičnost, nema niti trunke diplomatičnosti, frizura, ta stvarno čudna frizura'.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • škver 12.06.2016.

    prolupao.. .!!!

  • oxymoron 12.06.2016.

    Ja bih njega za novog Jamesa Bonda.

  • Medjed 11.06.2016.

    Mislio sam poslije Ćire i '98 da mi neće biti dražeg izbornika, ali Bilić mi je daleko naš najbolji i najdraži izbornik i volio bih da se što prije vrati na izborničko mjesto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare