To je to što me zanima!

Bilićev Beşiktaş zasjeo na vrh ljestvice 'petardom' Kayseriju

Nogometaši Beşiktaşa koje trenira bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić svladali su Kayseri Erciyesspor 5-1 u utakmici 24. kola turske Superlige i preuzeli vrh ljestvice
Vidi originalni članak

Slaven Bilić ponovno je na vrhu turskog prvenstva. Beşiktaş je u nedjelju kod kuće svladao Kayseri Erciyesspor čak 5-1 i tako na najbolji način iskoristio kiks Galatasaraya koji je u subotu remizirao s İstanbul Başakşehirom 2-2.

Pitanje pobjede momčadi bivšeg hrvatskog izbornika bilo je riješeno u prvom poluvremenu. Gökhan Töre doveo je Beşiktaş u vodstvo u 25. minuti, a Demba Ba i Olcay Şahan u završnici prvog dijela zabili su drugi i treći gol Kayseriju.

Početkom nastavka malu nadu gostima dao je Royston Drenthe golom za 3-1, no bio je to samo počasni gol. Mustafa Pektemek i Ramon u 77. i 79. minuti zabili su još dva gola gostima i tako zaokružili "petardu" na veselje Bilića i Beşiktaşovih navijača.

"Crni orlovi" ponovno su na vrhu turske Superlige s 54 boda, dva više od Galatasaraya. U Europskoj ligi sljedeći ih četvrtak očekuje uzvratna utakmica osmine finala Europske lige protiv Club Bruggea u Istanbulu. U prvoj su izgubili u Belgiji 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • killdeath 15.03.2015.

    Slavene...!!! Vrati se!!!

  • sismis 26 15.03.2015.

    a nama nije valjao.slavene legendo***†**

  • gavran83 15.03.2015.

    bravo slavene !, Europa League je tvoja!!!! a i süperliga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare