To je to što me zanima!

Šefica: Začepite! Bilić ostaje; Uprava: 100% mu vjerujemo!

Imam samo jednu riječ za one koji navode potencijalne kandidate za Bilićev posao - začepite! Sviđa nam se naš menadžer i planiramo ga ostaviti na klupi, napisala je potpredsjednica kluba u svojoj kolumni
Vidi originalni članak

Slaven Bilić u subotu je izgubio utakmicu koju nikako nije smio. Umjesto da pobjedom pobjegne Hullu na velikih 12 bodova razlike, Bilić je od izravnog konkurenta u borbi za opstanak izgubio 2-1 i sada mu bježi samo tri boda. Njegov West Ham u velikim je problemima nakon četiri uzastopna poraza pa je i sam Bilić jučer rekao da će morati napustiti klub nastavi li momčad igrati ovako loše.

I dok se engleskim medijima iz vikenda u vikend nagađa već tko bi mogao naslijediti Slavena na klupi 'čekićara', potpredsjednica kluba čvrsto je stala uz bivšeg hrvatskog izbornika.

- Imam samo jednu riječ za one koji navode potencijalne kandidate za Bilićev posao - začepite! Sviđa nam se naš menadžer i cijenimo ga, planiramo ga ostaviti na klupi. A oni komentatori koji šire otrovne komentare i tvrde da nešto znaju, nemojte to raditi - napisala je Karren Brady u svojoj kolumni za Sun te nastavila:

- Slaven je šef i vjerujemo da će ubrzo u momčad vratiti uzbudljivi stil koji je West Ham imao kada je Bilić tek stigao u klub - dodala je Brady.

Iako je Karren kolumnu pisala prije poraza od Hulla, s njom se složila i kompletna uprava kluba današnjim priopćenjem za javnost.

'Jednom za sva vremena stat ćemo na kraj nagađanjima, Uprava ima 100% vjere u Slavena Bilića. Bez obzira na špekulacije medija, pozicija našeg trenera nije u opasnosti. Uprava zna da Slaven i njegovi pomoćnici imaju potpunu potporu igrača i većine navijača. Želimo poručiti navijačima da u potpunosti stanu iza menadžera, njegovog stručnog stožera i igrača jer pred nama su važne utakmice. Vjerujemo da će ova momčad i trener završiti sezonu na najbolji mogući način', piše u priopćenju Uprave.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Bad card 02.04.2017.

    Kad te uprava ovako podrži... onda znaš da si bivši.

  • Karadarko_1 02.04.2017.

    Slaven ju sigurno karinđa.

  • mohikanac2 02.04.2017.

    Nece taj jos dugo,nek pocne spremat kofere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare