Obavijesti

Sport

Komentari 8

Šefica: Začepite! Bilić ostaje; Uprava: 100% mu vjerujemo!

Šefica: Začepite! Bilić ostaje; Uprava: 100% mu vjerujemo!
1

Imam samo jednu riječ za one koji navode potencijalne kandidate za Bilićev posao - začepite! Sviđa nam se naš menadžer i planiramo ga ostaviti na klupi, napisala je potpredsjednica kluba u svojoj kolumni

VIDEO

Slaven Bilić u subotu je izgubio utakmicu koju nikako nije smio. Umjesto da pobjedom pobjegne Hullu na velikih 12 bodova razlike, Bilić je od izravnog konkurenta u borbi za opstanak izgubio 2-1 i sada mu bježi samo tri boda. Njegov West Ham u velikim je problemima nakon četiri uzastopna poraza pa je i sam Bilić jučer rekao da će morati napustiti klub nastavi li momčad igrati ovako loše.

I dok se engleskim medijima iz vikenda u vikend nagađa već tko bi mogao naslijediti Slavena na klupi 'čekićara', potpredsjednica kluba čvrsto je stala uz bivšeg hrvatskog izbornika.

- Imam samo jednu riječ za one koji navode potencijalne kandidate za Bilićev posao - začepite! Sviđa nam se naš menadžer i cijenimo ga, planiramo ga ostaviti na klupi. A oni komentatori koji šire otrovne komentare i tvrde da nešto znaju, nemojte to raditi - napisala je Karren Brady u svojoj kolumni za Sun te nastavila:

- Slaven je šef i vjerujemo da će ubrzo u momčad vratiti uzbudljivi stil koji je West Ham imao kada je Bilić tek stigao u klub - dodala je Brady.

Iako je Karren kolumnu pisala prije poraza od Hulla, s njom se složila i kompletna uprava kluba današnjim priopćenjem za javnost.

'Jednom za sva vremena stat ćemo na kraj nagađanjima, Uprava ima 100% vjere u Slavena Bilića. Bez obzira na špekulacije medija, pozicija našeg trenera nije u opasnosti. Uprava zna da Slaven i njegovi pomoćnici imaju potpunu potporu igrača i većine navijača. Želimo poručiti navijačima da u potpunosti stanu iza menadžera, njegovog stručnog stožera i igrača jer pred nama su važne utakmice. Vjerujemo da će ova momčad i trener završiti sezonu na najbolji mogući način', piše u priopćenju Uprave.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...