To je to što me zanima!

Bilićevi protiv Bruggea: Nisu Liverpool, ali podjednaki smo

Budemo li igrali onako kako smo igrali protiv Liverpoola, imamo veliku priliku proći. Brugge nije Liverpool ili Arsenal na papiru, ali šanse su podjednake, rekao je Bilić
Vidi originalni članak

Momčad Beşiktaşa nakon dramatičnog prolaska u osminu finala Europske lige zahvaljujući promašaju Dejana Lovrena u odlučujućoj seriji raspucavanja penala u Istanbulu pred novim je europskim izazovom. Izabranici hrvatskog trenera Slavena Bilića u četvrtak od 19 sati gostuju kod Club Bruggea.

- Igramo protiv dobrog protivnika. Napravili smo analizu, gledali smo njihove nedavne utakmice u prvenstvu i Europi. Čvrsti su i disciplinirani, imaju iskusne i snažne igrače. Nema laganih momčadi u ovoj fazi natjecanja, vjerojatno će se pitanje prolaska odlučivati u Istanbulu - rekao je Bilić na konferenciji za novinare u Belgiji.

Brugge je u šesnaestini finala ostvario dvije uvjerljive pobjede protiv Dinamovih "krvnika" Aalborga (3-1, 3-0), stoga Bilić u dvoboj ulazi s oprezom.

- Budemo li igrali onako kako smo igrali protiv Liverpoola, imamo veliku priliku proći. Brugge nije Liverpool ili Arsenal na papiru, ali šanse su podjednake. Belgijska i turska liga slične su po jakosti. Ne mogu dočekati sutrašnju utakmicu - dodao je bivši hrvatski izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • PetarRadonjic 12.03.2015.

    Wolfsburg h1 Napoli h1 sretno kladionicarima

  • 12.03.2015.

    Liverpool je u strašnoj formi, igraju jako dobro u 2015. još nisu izgubili. Bilić ih je uspio izbaciti i to ga po meni svrstava među favorite za osvajanje. Uz Wolfsurg i Romu, Besiktas ima velike šanse za podvig.

  • klepetalo 12.03.2015.

    Samo naprijed Slabene, bilo bi lijepo kad bi dignuo Europa ligu i SperLig ove sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare