To je to što me zanima!

Slavene, ovo više ne ide! West Ham je užas, rezultat zavarava

Nije problem izgubiti u derbiju od bolje momčadi, pa čak niti to ako nakon šest kola imaš četiri poraza. Problem je u kaotičnoj i bezidejnoj igri koju bez problema naplaćuju sjajne momčadi poput Tottenhama...
Vidi originalni članak

Uvodna utakmica šestog kola Premiershipa donijela je londonski derbi West Hama i Tottenhama, nama posebno zanimljivog zbog Slavena Bilića koji i dalje odolijeva na klupi 'čekićara' unatoč opet lošem ulasku u sezonu.

Viceprvaci su slavili 3-2 pa to na prvi dojam djeluje dramatično pa bi mnogi pomislili da domaćin ima za čime žaliti, pa i unatoč tome što minimalan poraz u golijadi djeluje podnošljivo, on jednostavno zavarava!

Lekcija u sat vremena

West Ham je gubio 0-3 poslije sat vremena igre i sve je slutilo na novi potop 'čekićara'. Podsjećalo je to na one prošlosezonske poraze 'čekićara' gdje su im Arsenal i Manchester City znali utrpati po pet komada na Olimpijskom stadionu.

Srećom, Bilić danas ima Chicharita koji zna zabiti iz ničega, a upravo je tako West Ham zabio u 65. minuti za 1-3. Nije to bila neka uigrana akcija, Meksikanac je glavom pogodio poslije kornera. 

Glupost Tottenhamovog debitanta Auriera u 70. minuti pomogla je West Hamu da subotnje popodne ne ostane upamćeno kao potop. Kad već nisu mogli sami smislenom igrom, gosti su im 'pružili ruku' i vratili ih u utakmicu nakon što je Kouyate glavom zabio u 87. poslije konačno uspješnog ubačaja lijevog beka Masuakua.

Tottenham pomogao West Hamu

Imao je West Ham nekoliko poluprilika i za bod, ali taj bod ne bi bio zaslužen. Tottenham im je u sat vremena održao nogometnu lekciju, a rak rana Bilićevog rostera i dalje je obrana.

Iako je danas ponovno započeo u formaciji 3-4-3 gdje su obranu držale 'iskusnjare' Fonte, Ogbonna i Reid, Tottenham je bez problema kombinirao u zadnjoj trećini terena.

West Ham je momčad s najviše primljenih golova - 13!

Istina, Tottenham je danas druga galaksija za West Ham i u svojim redovima ima fenomenalne engleske reprezentativce Kanea i Allija, sjajnog Danca Eriksena te uigranu momčad s prepoznatljivim stilom igre... Sve to West Ham nema, njihova igra djeluje kaotično i neorganizirano, posebno kad im protivnik prepusti loptu.

Kaotični 'čekićari' 

Nije problem izgubiti u derbiju od bolje momčadi, pa čak niti to ako nakon šest kola imaš četiri poraza. West Ham je morao igrati na Old Traffordu protiv Uniteda i tu su primili odmah četiri komada.

Problem je u kaotičnoj i bezidejnoj igri koju bez problema naplaćuju sjajne momčadi poput Tottenhama. Pa čak i one slabije poput Newcastlea...

Na kraju je viđena i očekivana nervoza što i priliči derbiju, no Bilić je previše inteligentan strateg da bi znao kako tenzije derbija ipak nisu glavni razlog ogromne nervoze njegovih pulena.

VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 57

  • bakugan__79 23.09.2017.

    Bilic bolje da ide kupus sadit, cacic za njega doktor

  • inidlaM 23.09.2017.

    Dokle će se Slaven blamirati? Zar ti nije dosta 0 trofeja?!

  • lukaku60cm 23.09.2017.

    ćelavi blefer nula trofeja je zreo za nogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare