To je to što me zanima!

Biliću stiže veliko pojačanje iz Chelseaja? 'Da, pregovaramo'

Slaven Bilić u žestokoj je borbi za naslov prvaka u Turskoj sa svojim Bešiktašem, no već polako slaže križaljku za iduću sezonu. Na gol mu možda dođe Petr Čech
Vidi originalni članak

U pregovorima smo s Bešiktašem, otkrio je menadžer Petra Čecha (32) Viktor Kolar.

Češki golman nezadovoljan je malom minutažom u Chelseaju i traži bijeg iz Londona iduće sezone. S druge strane Bešiktaš Slavena Bilića u potrazi je za iskusnim golmanom koji bi dodatno pojačao solidnu tursku momčad. No daleko je to još od riješenog transfera.

- Stalno smo u kontaktu i to je svakako izgledna opcija za Petra. No pričekajmo kraj sezone, tada ćemo odlučivati - dodao je Kolar.

Bešiktaš je ove sezone i dalje u borbi za naslov prvaka. Do kraja prvenstva ima još četiri utakmice, a za vodećim Galatasarayom zaostaje pet bodova s utakmicom manje. Bilić je ove sezone najviše prilika na golu dao Tolgi Zenginu, no branili su i Gönen te Güvenc. Čech je, pak, dolaskom Courtoisa pao u drugi plan kod Mourinha i za Chelsea je branio samo u šest utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zmaj666 13.05.2015.

    wenger forsira na transfer casillasa, koji nije bas u nekoj formi i upitno je hoće li ikada više braniti kao prije, a ima čeha koji bi po meni bio puno bolja opcija a vjerovatno i jeftinija

  • gdirektor 13.05.2015.

    Žalosno da takva klasa koja može na visokom nivou branit barem još tri sezone ide u slabašni Besiktas..

  • 13.05.2015.

    Bilic ako ne bude prvi ne ostaje u turskoj pa tako da on sigurno nece "njemu" doci....jer bilic nece biti prvi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare