To je to što me zanima!

Bilo kuda, Bjelorusi svuda: Njih u prosjeku gazimo 8,5 razlike...

SVE ZNA Izbornik Babić je dvije godine, od 2013. do 2015. proveo u Bjelorusiji, bio je trener Meškova, a ova je reprezentacija uglavnom sastavljena od igrača iz Meškova i SKA Minska
Vidi originalni članak

Od posljednja četiri velika natjecanja, na tri smo se susretali u Bjelorusijom. I sva tri puta pobijedili, kombinirano 26 razlike. Evo Bjelorusa opet, ovaj put bez “pravog” Rutenke, tu je samo njegov brat Dzianis.

Izbornik Babić je dvije godine, od 2013. do 2015. proveo u Bjelorusiji, bio je trener Meškova, a ova je reprezentacija uglavnom sastavljena od igrača iz Meškova i SKA Minska. Ni neki taktički dogovori neće promaknuti našem izborniku, nema toga što on neće razumjeti u bjeloruskim dogovorima.

- Od prvog dana kad sam došao u Meškov, razgovarao sam s igračima na ruskom. Znao sam da ljudi ondje slabo govore engleski i jezikom sam želio dati na važnosti klubu i domaćim igračima - kazao je Babić, kojeg su obožavali u Bjelorusiji.

Nudili su mu novi ugovor, molili ga da potpiše, nekoliko puta povisivali ponudu, no Babić se nije dao. Čekao je poziv iz HRS-a. I dočekao ga je, ostvario svoj san, a sad će s Hrvatskom igrati protiv “svojih”.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nikluk20 16.01.2017.

    samo vi podcjenjujte....i oni su to napravili protiv čilea.....

  • ajoooj 16.01.2017.

    Članak o utakmici s Bjelorusijom vi stavite sliku utakmice sa Saudijskom Arabijom??? E moj novinaru....svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare