To je to što me zanima!

'Bilo mi je kao u snu igrati s Bobanom i Cvitanovićem'

Mislio sam da sanjam. Haklao sam protiv Bobana, Jurčevića, Cvitanovića. Jurčević mi je rekao da ne igram samo u jednom smjeru, kaže Milan Badelj
Vidi originalni članak

Jedan od onih kojima su najteže pali zvižduci s Maksimira je Milan Badelj (21). Pristojnom zagrebačkom dečku prijatelji iz Gajnica bili su na utakmici.
- A neki su sretni, neki baš i ne. Mišljenja su podijeljena. Nije ugodno ako ambijent nije slavljenički. Mi smo ponovili uspjeh i obranili naslov. Iako ne igramo bajno i razumijem navijače - izjavio je Milan Badelj i dodao:
- Nismo pretjerano slavili, samo smo popili piće i razišli se.
Krunoslav Jurčić označio ga je novim vođom Dinama, a mnogi treneri nasljednikom Zvonimira Bobana. S njim je Milan igrao nogomet već sa 15 godina.
- Uh, mislio sam da sanjam. Haklao sam protiv Bobana, Jurčevića, Cvitanovića. Sjećam se, neću nikad zaboraviti, da mi je nakon utakmice prišao Jurčević i rekao: ‘Mali, nemoj biti igrač samo u jednom smjeru’. Taj savjet pamtim i danas - kaže Badelj.
Do kraja sezone ostalo je još 180 minuta, dvije utakmice.
- Sad ako malo pogledam, najviše žalim za Anderlechtom. Njega smo trebali pobijediti u Maksimiru, ljudi nam nisu stvorili šansu. Eh, da mi je ponoviti tu utakmicu. Što se tiče Kupa, nismo ga ni zaslužili. Nismo dovoljno dobro igrali - zaključio je Badelj.



JURČIĆ SE POGUBIO
Nitko nikad prije mene nije sakupio šest bodova u Europi, rekao je Krunoslav Jurčić nakon osvojenog naslova prvaka.
No zaboravio je da na “šestici” djelomično može zahvaliti i sustavu natjecanja jer za razliku od prijašnjih, ovogodišnje izdanje uključivalo je šest utakmica. Lončarević, Kuže, Vlak i Ivanković nisu imali priliku igrati uzvrate s protivnicima, odnosno imali su dvije utakmice manje. Uostalom, upravo je Jurčić kao igrač sudjelovao u Ligi prvaka 1998., u kojoj je maksimirski klub ulovio sedam bodova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • hrvatović 05.05.2010.

    do kada, mamići? do kada? imamo badelja, imamo tomečaka, imamo cijeli buket tih mladih igrača koji žive za dinamo, i kojima toliko malo treba da se pokrenu i naprave nešto dobro i lijepo, za sebe, za vas, i za nas navijače, a vi nas konstantno ubijate u pojam dovođenjem tih nesposobnih likova - nazovi trenera, koji ne bi mogli trenirati ni nekakvog trećeligaša, a kamoli najkvalitetniji klub hnl-a, koji želi napraviti iskorak u europi.....

  • dusansk 05.05.2010.

    Pravi \"podvig\" - šest bodova !!! Moš\' mislit....

Komentiraj...
Vidi sve komentare