To je to što me zanima!

Bingo za Čilića! Nadal nakon pet sati muke izgubio meč!

LEŽI MU MULLER Čilić i Muller dosada su se susreli dva puta, posljednji put prije samo dva i pol tjedna u polufinalu Queen's Cluba, a oba je puta pobijedio naš igrač
Vidi originalni članak

Po mnogima prvi favorit turnira i drugi tenisač svijeta Rafael Nadal izgubio je od 26. igrača Gillesa Mullera poslije skoro pet sati muke. Muller je uspio iskoristiti petu meč loptu i plasirati se u četvrtfinale rezultatom 6-3, 6-4, 3-6, 4-6, 15-13.

Muller je protiv Nadala iskoristio svoju petu meč-loptu, propustio je po dvije kod rezultata 5-4 i 10-9 u petom setu, a on sam je kod rezultata 9-9 uspio spasiti čak četiri "break-lopte" velikog Španjolca.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za 34-godišnjeg Mullera ovo će biti drugi nastup u četvrtfinalu nekog Grand Slam turnira nakon US Opena 2008. godine. Do ove godine nikada nije otišao dalje od 3. kola u Wimbledonu. Čilić je, pak, četvrtu godinu zaredom izborio plasman u četvrtfinale u All England Clubu.

Čilić i Muller dosada su se susreli dva puta, posljednji put prije samo dva i pol tjedna u polufinalu Queen's Cluba, a oba je puta pobijedio naš igrač.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • miki9763 11.07.2017.

    Riješit će njega Muller,opet će nestat ko i skoro uvijek do sad,ćim se pojavi jaći igrač ..Australija...fenomenalan,ovakav,onakav,dođe Wawrinka a ovaj ode na misu u Međugorje...

  • Darko Vasilj 11.07.2017.

    Kao Federerov navijac mislim da stvarno nije u redu sto nisu stavili Djokovica na centralni teren, jer fakat su imali vremena za to organizirati nakon Rogerovog meca. Ali opet s druge strane nije u redu od Djokovicevih fanova da u tome nalaze moguce razloge za ne osvajanje Wimbledona, posto Djokovic je uvijek u odlicnoj formi, pa sjetimo se samo 2012. gdje je dobio Murraya na AO u SF u skoro 5 sati igre i onda poslije toga igrao s Nadalom skoro 6 sati, a ovdje ga ceka susret s Mannarinom koji bi mogao zavrsiti lagano u 3 seta. A i sigurno ce ga organizator sutra staviti posljednjeg na teren tako da ima vremena za odmoriti se.

  • plik 11.07.2017.

    ja samo znam da je Marin sam sebi obicno najveci protivnik..

Komentiraj...
Vidi sve komentare