To je to što me zanima!

Bio je čudo od djeteta i zvijezda Intera. Izbacili ga iz nogometa

Gabriel Barbosa će se, ako presuda bude pravomoćna, nogometu moći vratiti u travnju iduće godine. Barbosa se još uvijek ima pravo žaliti na presudu
Vidi originalni članak

Gabriel Barbosa (27) bio je svojevremeno ponajveća zvijezda brazilskog nogometa. Međutim, dotaknuo je dno. Suspendiran je na dvije godine zbog pokušaja manipulacije doping testom.

Događaj datira iz travnja 2023. U Flamengovu trening-kampu Barbosa se nije pridržavao protokola testiranja. Ometao je službenike, otišao je bez dozvole na ručak, a onda i predao otvorenu posudbu s urinom.

Ako presuda bude pravomoćna, Barbosa će se nogometu moći vratiti u travnju iduće godine. Barbosa se još uvijek ima pravo žaliti na presudu. Pet sudaca glasovalo je za njegovo suspenziju, a četiri protiv nje u prvom stupnju.

Barbosa je bio velika perspektiva, wunderkind. Zvali su ga zbog ubojitosti u šesnaestercu Gabigol. Milanski Inter doveo ga je 2016. za 30 milijuna eura iz Santosa. U Italiji se nije nametnuo. Odigrao je tek 10 utakmica i zabio samo jedan gol. Karijeru je oživio povratkom u domovinu. Vratio se u Santos pa otišao u Flamengo, gdje je eksplodirao.

Za Flamengo je odigrao 261 utakmicu i zabio 143 gola, čime je ipak opravdao svoj nadimak Gabigol, a vratio se i u reprezentaciju, no za nju je posljednji put nastupio prije dvije godine. Za Brazil ima 18 utakmica i pet golova.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lanai goga 26.03.2024.

    Decko se malo preracunal ali mu ni proslo unistio si egzistenciju zivota sada se moze napusiti kako hoce i zna

  • Tmularemija 26.03.2024.

    Slučajno ga pojel u keselom kupusu kao Ademi?!?!?, 😂🤣😂🤣😂 Pitam za prijatelja!!

  • zof 26.03.2024.

    Sad ga zovu Dopingol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare