To je to što me zanima!

Bio je odličan pa se sve raspalo u pet dana: Bivši trener Dinama od trenera mjeseca do - otkaza

Sve je izgledalo jako dobro do prije pet dana, a onda je ispao u četvrtfinalu Kupa od Otelula nakon produžetaka nakon čega je u derbiju izgubio od FCSB-a te ispao iz utrke za naslov prvaka
Vidi originalni članak

Prije pet je dana bivši trener Dinama Ivajlo Petev (48) bio trener mjeseca u Rumunjskoj, a onda mu se 'sve srušilo' te je dobio otkaz. Pet mjeseci bio je na klupi CS Universitatee Craiove te u tom periodu slavio deset puta uz pet remija i pet poraza. 

Sve je izgledalo jako dobro do prije pet dana, a onda je ispao u četvrtfinalu Kupa od Otelula nakon produžetaka nakon čega je u derbiju izgubio od FCSB-a te ispao iz utrke za naslov prvaka. Prema pisanju rumunjskih medija, nakon toga su Bugarinu u klubu dali otkaz.

U karijeri je vodio bugarski Ljubimec, Ludogorec, Levski, ciparski AEL Limassol, bugarsku reprezentaciju, zagrebački Dinamo, ciparsku Omoniju, saudijski Al-Qadsiah, poljsku Jagielloniju, reprezentaciju Bosne i Hercegovine te spomenutu Universitateu iz Rumunjske.

Valja istaknuti da je aktualnog hrvatskog prvaka vodio od rujna 2016. godine do srpnja 2017. godine i proveo 35 utakmica na 'modroj' klupi. Pobjedu je u 23 navrata uz pet remija i sedam poraza, a te je sezone dvostruku krunu uzela Rijeka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ZG - KAJ 10.04.2024.

    Hajduce, vrime je...

  • Nogalo1234 10.04.2024.

    Hajduče, šta se čeka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare