To je to što me zanima!

Bio je to pravi 'gud ibinin'. Svi su ih otpisali, onda je na scenu stupio Unai: Nećemo baš slaviti

'Odigrali smo gotovo savršeno večeras. Bilo bi savršeno da smo osigurali veću prednost. Nećemo sada previše slaviti jer smo mogli i bolje u pojedinim situacijama', rekao je skromni Emery nakon velike pobjede
Vidi originalni članak

Došao je pred novinare sa blagim smiješkom, kao da je pobijedio Alaves, a onda sve nasmijao karakterističnim pozdravom 'gud ibining' (op. a. eng. good evening u njegovom izgovoru). Villarreal je kao veliki autsajder ušao u četvrtfinale Lige prvaka protiv Bayerna, a onda pod dirigentskom palicom Unaija Emeryja (50) srušio Bavarce (1-0) na El Madrigalu.

VILLARREAL - BAYERN 1-0 Iznenađenje na El Madrigalu: Villarreal srušio Bayern, loši Bavarci su još dobro i prošli...

- Pokušavamo ostati u natjecanju i doći do polufinala. Odigrali smo gotovo savršeno večeras. Bilo bi savršeno da smo osigurali veću prednost. Nećemo sada previše slaviti jer smo mogli i bolje u pojedinim situacijama. Zahtjevni smo i želimo otići korak dalje. Idući tjedan će biti malo teže - ponizno je rekao Emery.

A njegova je momčad u prvom poluvremenu mogla imati i 2-0, ali je nakon pregleda snimke poništen gol Danjume. Očekivano, u drugom su se poluvremenu malo povukli, ali Bayern i dalje nije mogao zabiti gol te imaju radi čega biti zabrinuti pred uzvrat u Münchenu.

A minhenski su nogometaši pomalo i frustrirani ovakvim raspletom, što je istaknuo nakon utakmice Joshua Kimmich (27).

- Nismo igrali protiv premoćnog protivnika, ali i dalje smo im dali snagu. Znali smo njihove kvalitete i oni su ih pokazali. Nismo mogli doći do izražaja. Jedina dobra stvar je da imamo još jednu utakmicu da pokažemo što znamo i siguran sam da ćemo doma pokazati drugo lice - rekao je njemački reprezentativac.

Osvojio je četiri naslova Europske lige, a sad je uz Benficu najveći autsajder za osvajanje Lige prvaka. Doduše, nakon ove utakmice stanje se malo promijenilo, a pokazao je da zna kako napraviti čuda u Europi. Možda ga i u Münchenu čeka dobar stari 'gud ibining'.

(op. a. za sve koji možda nisu upoznati s famoznim pozdravom, možete ga pogledati OVDJE)

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Divlji labud 07.04.2022.

    Kad se sjetim da ih je Dinamo skoro izbacio.... Ispada da smo klasa, samo da nismo toliko preplaseni protiv velikana.... Isli bi jos dalje, dalje....

  • Palmanova 07.04.2022.

    jel igro Lewandowski ,najbolji igrac svijeta?

  • Superheroj s Podunavlja 07.04.2022.

    Tko ste vi da tako sprdate čovjeka? Sram vas može bit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare