To je to što me zanima!

Bira se izbornik: Englezi žele Capella ili Schustera

Fabio Capello je od mnogih momčadi stvorio prvake. Englezi se nadaju da će u istome uspjeti i na klupi engleske reprezentacije
Vidi originalni članak

Engleski nogometni savez počeo je potragu za nasljednikom, kako su rekli, jednog od najlošijih izbornika ikad. McClaren ih je doveo do toga da domaćim stručnjacima više ne vjeruju te je gotovo sigurno da će novi izbornik Engleske biti stranac.
Španjolski list Marca navodi da je u posljednja dva dana Brian Barwick, jedan od šefova u engleskom nogometnom savezu, kontaktirao njemačkog trenera Bernda Schustera.
Marca navodi i kako ne zna koji je Schusterov stav jer Nijemac o tome nije želio pričati. No Schuster trenutačno nije prvi izbor Engleza za izbornika. Njihov prvi izbor navodno je Fabio Capello. Jesu li s njim počeli pregovarati ili se tek spremaju, zasad nije poznato. No sigurno je da engleskoga kandidata nemaju.

"NISU VAM STRANCI KRIVI"
Sven Goran Eriksson je bio  izbornik  Engleske, a sad je vrlo uspješan kao trener Manchester Cityja. Osvrnuo se na brojna mišljenja o tome da je mnoštvo stranih nogometaša u engleskim klubovima najveći krivac za pad kvalitete nacionalne momčadi.
- To nema nikakve veze s istinom. Inter i Milan su prepuni stranaca, pa je reprezentacija vrlo jaka. Real i Barcelona su također popunjeni gotovo isključivo inozemnim igračima, pa i u tom pogledu ne trpi reprezentacija. Problem je drugdje. Ima sjajnih trenera i Englezi bi ih morali potražiti - rekao je Eriksson.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare