To je to što me zanima!

BIRTIJA: Bilić nije svjetski prvak, pa je govno od pasa

Počela je prljava bitka za klupu Slavena Bilića, za radno mjesto kontrolora transferiranja igrača. No ne bi ga trebalo mijenjati dok ne nađemo boljega
Vidi originalni članak

Pa dobro, ljudi, jesmo li mi normalni? Zar stvarno treba pregaziti Bilića jer Englesku nije pobijedio treći put zaredom? Što nikome nije uspjelo. Dakle, nisi li svjetski prvak, možeš biti samo “govno od pasa”. Fali tu malo sredine.
A i Vi, predsjedniče Marko, kako bi to Vaši Bosanci rekli - manje malo. Manje. Ona izjava koju minutu nakon utakmice, pa to je bio oglas, javni natječaj. Hajde, navalite kandidati, tko da više za Bilićevo mjesto, njegovo je!
Hajde, hajde, sve u redu. Zaboljelo, malo smo se istutnjali, ispsovali po birtijama, slali heroje u penziju, ali dan poslije glave bi trebale biti nešto hladnije. Brdo onih pobjeda isključivo su Bilićeve. Pa što ako je ovaj poraz također, ili isključivo ili samo prvenstveno, njegov!? Ta nije ga pobijedio neki bezveznjak, nego Capello...

NASTAVAK KOLUMNE PROČITAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 2

  • byzant 12.09.2008.

    Bilic i nije tako dobar trener,bolji je na jeziku nego u stvarnosti.

  • pantelija 12.09.2008.

    Ovo ima samo kod nas, uzgubi se jedna utakmica i to bezveze (prvih pola sata smo bili bolji, napadali i onda jednom bezveznom greskom primili gol, pa onda opet stisli i napali,a nakon iskljucenja smo \"pukli\" jer se nismo odmah povukli i cuvali tih 0:1, ne budite smjesni pa ne treba odmah lincovat Bilica, covjek je tek krenio sa trenerskim poslom i vec je ostavio traga. Samo naprijed Slavene i ne slušaj sve te zle jezike koji su najpametnij kad se izgubi utakmica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare