To je to što me zanima!

BIRTIJA: Građani, tražite svoj dio od 154 milijuna kn

Da, Dinamo treba tretirati kao svako poduzeće. Zato i dobit treba dijeliti kako se dijeli u svakom poduzeću. Građani, i Vi ste suvlasnici Dinama!
Vidi originalni članak

Nakon emotivnog istupa Zdravka Mamića u Dnevniku Nove TV, dosad neviđenih bljeskova pameti, ali i amnezije kakvu medicina još nije vidjela... Daje se na znanje, svim predsjedničkim kandidatima, osobito potencijalnom gradonačelniku svih Hrvata, i svim "igračima" na idućim parlamentarnim izborima.
Želim osnovati poduzeće, ali malo sam dekintiran. Zato molim da mi se jave prvenstveno gradonačelnici, a osobito potencijalni gradonačelnik svih Hrvata, te ostali predsjednički kandidati, koji bi pristali novcem stoke sitnog zuba financirati moj biznis. Građani lijepo plate porez, a taj se novac samo proslijedi meni. Molim da me se ne vrijeđa iznosima manjim od 40,000.000 kuna godišnje.

PROČITAJTE KOLUMNU U CIJELOSTI

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Filip_u 06.11.2009.

    Novinari , dajte malo prestanite , niko ne trosi Vas ili Nas novac, nego trose novac kojim smo mi platili struju , vodu ....... sto znaci da smo i mi nesto potrosili. I jos jedna stvar, sta imate protiv Mamica , Bandica i slicnih, da ima vise takvih ljudi u Hrvatskoj mi bi vec izasli iz krize . I na kraju koji covjek nebi napravio par stvari u svoju korist, ipak smo mi od krvi i mesa .

  • hmirek 06.11.2009.

    građani, razmišljajte svojom glavom a ne tuđom. Ovo što nam mediji prezentiraju je čista plaćenićka brija (da ne kažem birtija). Mogli bi njega pitati ko plaća njegove članke u novinama.....

  • buffon_boy 06.11.2009.

    Joj više dosadni ste al skroz... Čak i ja koji sam navijač Hajduka više ne mogu čitati ove gluposti koje se pišu danas o Dinamu sutra o Hajduku.. Samo pravite neke eksluzive od gluposti jer morate od nečega zaraditi i onda pljujete po svima kojima stignete...

Komentiraj...
Vidi sve komentare