To je to što me zanima!

BIRTIJA: Vi ste medalja Gips. Zagrlite dr. Šućura

Ma koliko se kraljevi ne ispričavali, a kamo li olimpijski pobjednici, prevalite preko usta nešto poput "Hvala, prijatelju, i oprosti za sve"
Vidi originalni članak

Olakšajte si dušu, Gips, zahvalite Šućuru za sve što je učinio za Vašu obitelj. Ne samo za Vas kao sportaše, nego za sve Vas kao ljude. I ispričajte mu se. Ma koliko se kraljevi ne ispričavali, a kamo li olimpijski pobjednici, prevalite, treneru, preko usta nešto poput "Hvala, prijatelju, i oprosti za sve".
I neka ta isprika bude javna. Bar upola javna koliko je javan bio hrvatski masakr televizijskom pilom u Dnevniku plus Brune Kovačevića, a onda i kanonada ostalih medija. Navijači su možda zaboravili, ali Vi se, Gips, sjećate što je te večeri, i nekoliko mjeseci potom, Šućur trpio i pretrpio samo zato što se za zdravlje Vaše kćeri borio kao lav. Za zdravlje, a zapravo za goli život. Hvalite Boga što nikad nećemo saznati što bi s Janicom bilo da Šućur nije "odigrao" zadnju kartu koju je imao u rukama. Od javnosti je tražio da napravi pritisak i da se Janica spasi.

NASTAVAK BIRTIJE PROČITAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare