To je to što me zanima!

Birtija: Vidim fanatičan sjaj u očima naših reprezentativaca

Cijela bi Hrvatska potpisala pobjedu protiv Irske i 1-1 s Talijanima, ali ni pola Italije 1-1 s Hrvatima. Remi s s 'furijom' možda, ali s Hrvatskom ni nakon tri litre vina
Vidi originalni članak

Odoka, iako je za Talijane uobičajeno da šepesaju u skupini, šepaju u nokaut fazi i s vremena na vrijeme projure finalom, teško da bi i pola Italije potpisalo 1-1 s Hrvatskom, a kamoli cijela Italija. 

Remi sa Španjolcima možda, ali s Hrvatskom ni nakon tri litre vina na eks. I, na kraju, Španjolci su poznati kao posve objektivni, a prognoze im pojačava i to što su se navikli osvajati, tamo nitko ne bi potpisao četiri boda nakon prva dva kola skupine. Što će reći, da je Hrvatska zabila jedan jedini gol, recimo Irskoj, i da je sve tri utakmice u skupini izgubila, a borila se najbolje što može, dečkima nitko ‘a’ ne bi smio reći. 

Ovako, već sad su zaslužili doček na trgu sa sto tisuća navijača. Ne da se nisu osramotili nego su, kako god ispalo do kraja, pokazali da je pozicija na Fifinoj listi zaslužena. Optimizam da će Mandžukić i Jelavić zabiti u četvrtfinalu temeljim na fanatičnosti, čudnom sjaju u očima naše ekipe, usporedivim sa sjajem Danaca koji su 1992. osvojili Europsko prvenstvo. Na utakmici Italija - Španjolska vidjelo se da se i jedni i drugi ponašaju kao aristokracija, kao da se pobjede protiv Irske i Hrvatske podrazumijevaju. Red je da netko za to bude kažnjen. 

A s obzirom na igru, red bi bio da ispadne Italija.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • SG8 16.06.2012.

    nasi igraci i na terenu i izvan terena u izjavama pokazuju da se nikog ne boje to prijasni godina nisam vidao kod nas

  • Tokkić 16.06.2012.

    NAJBOLJE LIPO DA ODIGRAMO 10:10, MANĐUKIĆ I TORRES PO 10 GOLOVA, NAJBOLJ ISTRIJELCI I SVI SRITNI!

  • Superteška 16.06.2012.

    Tko zabije 2 gola španjolcima zaslužio je ići dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare