To je to što me zanima!

Bišćan: Bitna utakmica, jako sam zadovoljan s pojačanjima

Dobra utakmica. Bila je teška utakmica, kao i uvijek protiv Istre u gostima. Došli smo po tri boda, imamo nove igrače koji su se došli iskazati. Vidimo da možemo računati na njih, kazao je Emreli
Vidi originalni članak

Dinamo je u 2. kolu HNL-a slavio na gostovanju kod Istre u Puli 3-0 i stigao do prvih bodova ove sezone. Igor Bišćan bio je jako zadovoljan prije puta u Kazahstan.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Istra 1961 - Dinamo 0-3

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

- Bitna utakmica, u ritmu u kojem jesmo je bilo bitno da izborimo tri boda jer smo u prvom kolu izgubili bodove koje nismo planirali izgubiti. Odigrali smo vrlo dobru utakmicu, čestitke igračima - kazao je trener Dinama.

Bišćan je u prvih 11 stavio sva tri ovoljetna pojačanja (Kaneko, Bernauer, Mihajličenko), a u špici je krenuo povratnik s posudbe Emreli.

KOMENTAR Ivanušec opet daleko najbolji, Bišćan konačno dobio Emrelija, 'šuriken iz Saitame' se još traži!

- Jako sam zadovoljan. Kaneko je odigrao odličnu utakmicu, pokazao je da ćemo na njega moći računati u budućnosti, Mihajličenko je miran, stabilan, čvrst igrač koji nam je donio dosta toga dobrog. Emreli je pokazao da ima kvalitete da bude koristan momčadi.

- Dobra utakmica. Bila je teška utakmica, kao i uvijek protiv Istre u gostima. Došli smo po tri boda, imamo nove igrače koji su se došli iskazati. Vidimo da možemo računati na njih - kazao je strijelac i asistent Mahir Emreli koji je prokomentirao i povezanost s Ivanušecom.

- Pričali smo o tome prije utakmice, i dogodilo se. Pokušali smo raditi što trener želi od nas i tako smo zabili tri gola. 

Sjajnu utakmicu odigrao je i Robert Ljubičić, koji je prvo poslao dugu loptu za Emrelija kod prvog gola Dinama, a kasnije se i sam upisao u listu strijelaca.

POGLEDAJTE SJAJAN GOL VIDEO Skinuo paučinu iz kuta: Ivanušec golčinom probio rašlje

- Drago mi je da smo rano zabili gol, to nam je otvorilo utakmicu i otvorilo put ka ostalim golovima. Drago mi je opet igrati na toj poziciji, to se i vidjelo na terenu. Ako treba za momčad, tu sam - kazao je Ljubičić pa nastavio:

- Sretan sam kad mogu pomoći momčadi, Emreli je sjajno asistirao Ivanušecu koji je savršeno zabio, a meni je Baturina sjajno asistirao, morao sam je samo poklopiti.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Mimior 30.07.2023.

    prćija

  • fernandes11 30.07.2023.

    odlicno je sve bilo, francuz u obrani odlican, ukrajinac pravi bek, japanac okomit, brz, emreli igracina...jos kad dodju stojkovic i kacavenda, titraui, vidović, argentinac iz portugala, mozda i frey pa i jos jedan japanac ma bit ce odlicno, svaka cast ajmooooo💪💪

  • freeshooter 30.07.2023.

    ...treneru, uvijek trebaš pohvaliti igrače i dati im podršku, u opisu posla... zato mi na portalu ne moramo, pa ću ja dodati... pobjeda bez nekog napora, rutinski, što je uz odmorene igrače jako dobro... meni je najveći dobitak i pojačanje, Ljubičić u sredini, umjesto usporivača, sakrivača i hodajućeg maratonca Bulata... neprocjenivo, najvažnija promjena za Dinamo, svakako tu vidim i Sučića, on će tek zabljesnuti, u njemu vidim novog Brozovića... Emreli, za njega smo i prije znali da je dobar, pa po drugi put dolazi kao pojačanje, mora dobivati minutažu... ostala pojačanja nedorečena, dakle idu u status pridošlih... a Marin, kao i Bulat, mogu biti u rosteru, ali nikako ulaziti u igru... sve u svemu, trebamo hitno pojačanja, a od stožernih nikoga ni pomisliti prodati, jer nam je ove godine Europa bitna radi promjena formata... domaća budemo odradili, uobičajeno... ale, ale dinamo ale...

Komentiraj...
Vidi sve komentare