To je to što me zanima!

Bišćan u problemima? Srezane ugovore odbili Žuta i Gorgon...

Rijeku bi u zimskom prijelaznom roku moglo napustiti nekoliko važnih igrača. Igor Bišćan nedavno je kazao kako mu je jako bitno da mu nitko od stožernih igrača ne ode. Ipak, poduža je lista igrača koji bi mogli otići
Vidi originalni članak

Sprema se novi egzodus iz Rijeke. Tako barem piše Novi list.

Na mlađahnom licu Igora Bišćana mogla bi izbiti koja bora ako klub napusti prvi strijelac momčadi, Brazilac Heber. Transfermarkt ga cijeni na tri i pol milijuna eura, a uprava Rijeke za njega želi sedam milijuna eura. Povezivalo ga se s Dinamom, Bolognom i nekim klubovima s Bliskog Istoka.

Na izlaznim vratima je i Srđan Grahovac. Prošle godine odvijala se prava transfer saga da se Grahovca dovede iz Astane, a stigao je na posudbu koja istječe 31. prosinca ove godine. Kod Bišćana je pao u drugi plan i malo je izgledno da će ga Rijeka otkupiti od kazahstanskog prvaka.

Leonard Žuta i Alexander Gorgon odbili su srezane ugovore, a aktualni im istječu u šestom mjesecu iduće godine. Zimski prijelazni rok zadnja je prilika da se na njima nešto utrži.

Na ljeto ugovori istječu i Portugalcu Escovalu te Antoniju Mirko Čolaku koji je na posudbi iz bundesligaša Hoffenheima. Rijeka će za otkup Čolakova ugovora morati platiti milijun eura odštete, doznaje Novi list.

Igor Bišćan će uskoro morati sjesti za stol s upravom Rijeke i dogovoriti strategiju za drugu polusezonu, tko ostaje, a tko odlazi.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Izabran 19.12.2018.

    Ne možeš u Hrvatskoj opstati na dulje staze bez omladinskog pogona. Koliko je Kek bio dobar toliko je zakazao u uvođenju mladih igrača koji moraju donjeti zaradu. Gorgon.... i ekipa koja je iskusna i koja nema još puno pravih sezona u nogama, normalno da na nekakvu ljubav prema klubu i smanjenju plaća neće pristati. Osijek je pak potpuno drugi primjer i oni paralelno uvode mlade i prodaju ih i tako jedino i isključivo može. Zato Rijeku u budućnosti ne vidim kao nikakvu prijetnju za neki uspjeh. Igor će na kraju završiti u Lokomotivi, sa hrpom mladih talentiranih igrača da bi na kraju priče sjeo na Dinamovu klupu poslije Bjelice. Svaka čast Rijeka ali ko još danas igra iz ljubavi, igra se za pare a i Biščanu će na kraju.... Rijeka podignuti cijenu koju će moći platiti Dinamo.

  • 19.12.2018.

    Rijeka ce sad zavrsit kao Hajduk ako se ovo dogodi.

  • Dolder 18.12.2018.

    Dobar igrac,mozes u Dinamo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare