To je to što me zanima!

Bišćan: Varaždinci su se borili kao lavovi, svaka im čast...

Utakmica se igrala u prekrasnom ambijentu, pred 4000 gledatelja u Varaždinu, a Rijeka je povela preko Jakova Puljića u 4. minuti, koji je odlično reagirao na asistenciju kapetana Zorana Kvržića i pogodio za 1-0
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke su nakon drame izbacili Varaždin za četvrtfinale kupa, a džoker s klupe bio je Čolak koji je zabio gol vrijedan prolaska dalje u posljednjim sekundama.

- Prvih 15 minuta igrali smo nervozno, uplašeno i gosti su došli do prednosti. Kasnije smo krenuli odlučnije, agresivnije i borbenije. Nakon što smo postigli pogodak, imali smo najbolju priliku na utakmici, onu Golubara, ali nismo zabili. U drugom dijelu Rijeka je imala sterilnu inicijativu. Sretan sam što smo pružili vrlo kvalitetan otpor, no ostaje žal smo gol primili u posljednjoj minuti i na takav način izgubili– rekao je Branko Karačić, trener NK Varaždina koji je vrlo dugo u šahu držao Rijeku u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa. 

Utakmica se igrala u prekrasnom ambijentu, pred 4000 gledatelja u Varaždinu, a Rijeka je povela preko Jakova Puljića u 4. minuti, koji je odlično reagirao na asistenciju kapetana Zorana Kvržića i pogodio u same rašlje za 0:1. 

Varaždinci su se u nastavku probudili i u 27. minuti Leon Benko zabio je svojem bivšem klubu za 1:1. U drugom poluvremenu, Riječani su imali inicijativu, no Varaždinci su se dobro branili. I dok se sve više mislilo kako će se igrati produžeci, ukazao se Antonio Čolak postigavši gol glavom u posljednjoj minuti sudačke nadoknade.  

- Gledali smo jako zanimljivu utakmicu, u jako lijepom ambijentu. Atmosfera me podsjetila na moje igračke dana, kad je publika u Varaždinu davala posebnu draž susretu. Jedna promocija nogometa, no pobijedili smo kako smo pobijedili. Varaždinci su se borili kao lavovi, no vjerujem da je slavila sveukupno bolja momčad – rekao je Igor Bišćan, trener Rijeke koji je zadovoljan izvedbom svojih ofenzivaca Puljića i Čolaka. 

- Puljić je zabio gol, Čolak odlučujući pogodak i s napadačima moram biti zadovoljan. Također, Heber odigrao utakmicu punu tempa – dodao je Bišćan. 

Varaždinci su tako pokazali da se mogu nositi s prvoligašima. 

- Ova utakmica nam mora biti putokaz za Prvenstvo. Ako ćemo igrati na tako visokoj razini, prošetat ćemo se kroz 2. HNL- zaključio je Mario Sačer.  

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Birdman 01.11.2018.

    Sve dolazi na naplatu i rijeci hajduku,sto toliko mrze Dinamo,prije je mamic samo tako poslao par igraca rijeci da se pojaca,sad je zatvorio pipu a rijeka nikad slabija.Sta rec nego da nam je drago sto se to desava,ma kakva jaka rijeka ne treba nama jaka rijeka,treba nama samo jaki Dinamo.

  • Charlie Sheen 31.10.2018.

    Mirko Zvonimir Čolak se vi zajebavate ili šta, pa da ne možete ni ime ispravno napisati

  • klokan_jack 31.10.2018.

    Benko mašina!! Sudac pomagao rijeki pogotovo pomicni !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare