Obavijesti

Sport

Komentari 10

Bišćan: Varaždinci su se borili kao lavovi, svaka im čast...

Bišćan: Varaždinci su se borili kao lavovi, svaka im čast...
1

Utakmica se igrala u prekrasnom ambijentu, pred 4000 gledatelja u Varaždinu, a Rijeka je povela preko Jakova Puljića u 4. minuti, koji je odlično reagirao na asistenciju kapetana Zorana Kvržića i pogodio za 1-0

VIDEO

Nogometaši Rijeke su nakon drame izbacili Varaždin za četvrtfinale kupa, a džoker s klupe bio je Čolak koji je zabio gol vrijedan prolaska dalje u posljednjim sekundama.

- Prvih 15 minuta igrali smo nervozno, uplašeno i gosti su došli do prednosti. Kasnije smo krenuli odlučnije, agresivnije i borbenije. Nakon što smo postigli pogodak, imali smo najbolju priliku na utakmici, onu Golubara, ali nismo zabili. U drugom dijelu Rijeka je imala sterilnu inicijativu. Sretan sam što smo pružili vrlo kvalitetan otpor, no ostaje žal smo gol primili u posljednjoj minuti i na takav način izgubili– rekao je Branko Karačić, trener NK Varaždina koji je vrlo dugo u šahu držao Rijeku u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa. 

Utakmica se igrala u prekrasnom ambijentu, pred 4000 gledatelja u Varaždinu, a Rijeka je povela preko Jakova Puljića u 4. minuti, koji je odlično reagirao na asistenciju kapetana Zorana Kvržića i pogodio u same rašlje za 0:1. 

Varaždinci su se u nastavku probudili i u 27. minuti Leon Benko zabio je svojem bivšem klubu za 1:1. U drugom poluvremenu, Riječani su imali inicijativu, no Varaždinci su se dobro branili. I dok se sve više mislilo kako će se igrati produžeci, ukazao se Antonio Čolak postigavši gol glavom u posljednjoj minuti sudačke nadoknade.  

- Gledali smo jako zanimljivu utakmicu, u jako lijepom ambijentu. Atmosfera me podsjetila na moje igračke dana, kad je publika u Varaždinu davala posebnu draž susretu. Jedna promocija nogometa, no pobijedili smo kako smo pobijedili. Varaždinci su se borili kao lavovi, no vjerujem da je slavila sveukupno bolja momčad – rekao je Igor Bišćan, trener Rijeke koji je zadovoljan izvedbom svojih ofenzivaca Puljića i Čolaka. 

- Puljić je zabio gol, Čolak odlučujući pogodak i s napadačima moram biti zadovoljan. Također, Heber odigrao utakmicu punu tempa – dodao je Bišćan. 

Varaždinci su tako pokazali da se mogu nositi s prvoligašima. 

- Ova utakmica nam mora biti putokaz za Prvenstvo. Ako ćemo igrati na tako visokoj razini, prošetat ćemo se kroz 2. HNL- zaključio je Mario Sačer.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve