To je to što me zanima!

Biser Kalelarge - Ovacije Tomasovu u "Ledenoj"

Kakve samo igrače imaš, rekao je Igor Štimac Daliboru Zebiću. Šibeniku su dali tri, Osijeku i Slavenu četiri gola, Rijeci šest!
Vidi originalni članak

Plavi dres, plavokos i tako mršav. Tom opisu dosad je odgovarao jedino Luka Modrić, no Dvoransko prvenstvo Prve HNL otkrilo je da Zadar ima novi biser, 20-godišnjega Marina Tomasova.
Sa četiri gola i još barem pet-šest asistencija odveo je Zadrane u finalni dio natjecanja. Igrao je tako pametno da je dvaput doživio prave ovacije zagrebačke publike. Nikom na Dvoranskom nisu pljeskali kao njemu protiv Slaven Belupa - zamahnuo je iz sve snage, golmana bacio na stražnjicu i onda poslao divan lob. Doduše, nije završio u mreži, ali i ovako je jasno da u tome malome ima nešto.
Tomasov igra dobro i na velikom travnjaku. Želi ga Hajduk, a i Branka Ivankovića navodno je prilično impresioniralo ono što je Zadranin pokazao na Dvoranskom prvenstvu. U kombinaciji s izvanrednim Subašićem na golu te Županom, Suraćem i Terkešom u polju, Tomasov je bio nezaustavljiv. U prvom dijelu Dvoranskog nitko nije zabijao kao Zadar, čak 21 gol - Šibeniku tri, Hajduku, Osijeku i Slavenu po četiri, Rijeci šest!
- Svi ostali se brane, mi cijelo vrijeme napadamo - rekao je Tomasov, koji, prema svemu sudeći, neće još dugo igrati u Stanovima.
Tomo Erceg odavno je u akciji, Tomasov je prvi na listi Hajdukovih želja. Ove zime ili na ljeto.


KAKO RENO KAŽE
Da se mene pita, odmah bih došao, odgovorio je Danijel Subašić novinarima na pitanje bi li volio braniti za Dinamo. No najperspektivniji mladi golman morat će pričekati odluku Rena Sinovčića. Između njih dvojice puklo je prije godinu i pol, kad je mladi golman optužio vanjskog suradnika da ga je natjerao na potpis ugovora. Sad je sve naizgled O.K. Subašić šuti i brani...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare