To je to što me zanima!

Velika 'nula' bitke za Britaniju: Škoti pošteno namučili Engleze!

Nogometaši Engleske i Škotske odigrali su bez golova. Škoti su bili vrlo dobri i ako će ovako igrati protiv nas... Ne piše nam se dobro. Engleska je pred kraj, čini se, oštećena za penal
Vidi originalni članak

U susretu 2. kola skupine D Europskog nogometnog prvenstva reprezentacije Engleske i Škotske su u Londonu na Wembleyju odigrale bez golova.

POGLEDAJTE VIDEO: Poznate Hrvatice vrućim objavama podržale Vatrene

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Gordi Albion" je ovim rezultatom praktički osigurao plasman u osminu finala, dok je Škotska, poput Hrvatske došla do prvog boda i u međusobnom susretu s Vatrenima tražit će kartu za drugi krug natjecanja.

ANKETA/KALKULACIJE 'Vatreni' će ići dalje samo s pobjedom: Evo tko su mogući protivnici u osmini finala Eura

Škoti su danas odigrali vrlo hrabru utakmicu. Grubljom duel igrom u potpunosti su anulirali Englesku, čiji igrači nisu imali previše prostora za kombinaciju. Stoga je i broj izglednijih šansi na koncu pripao Škotskoj. Nekoliko sjajnih prilika, u kojima su prednjačili Adams i Dykes, nisu uspjeli iskoristiti, pogotovo kada je James čistio loptu s gol-crte ili Pickford zaustavljao udarce.

Engleska je imala stativu iz prvog poluvremena kada je Stones ostao sam nakon ubačaja pa s pet metara zatresao okvir gola, a također, oštećena je i za čisti penal s kraja utakmice.

Danas uglavnom nevidljivi Raheem Sterling sjurio se u šesnaesterac i pao nakon duela s Andyjem Robertsonom, koji ga je, pokazala je usporena snimka, nagazio bez da je taknuo loptu. Čist penal VAR nije niti provjeravao i velika je to pogreška sudačke ekipe koju je predvodio inače vrlo iskusan Antonio Mateu Lahoz, a kojem je u VAR sobi asistirao Alejandro Hernandez.

Engleska i Škotska su prvi put igrale međusobno 1872. godine, što je u nogometnim knjigama rekorda najstariji međunarodni meč u povijesti.

Nakon dva kola situacija u skupini D je sljedeća: Češka je prva s četiri boda koliko imaju i Englezi, ali su drugi zbog lošije gol razlike. Hrvatska je treća s jednim bodom, koliko ima i posljednja Škotska.

Posljednja utakmica Vatrenih u skupini bit će sve ili ništa.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • 19.06.2021.

    UH sokirani smo ej cuj glupih komentara pa od pocetka se ide da englezi prodju sve domace tekme dobili tj domacinstvo plus suci na svakom natjecanju sve gori o da i dalic mora otici ova njegova igra sa rebicem ne valja plus neki igraci kod nas neznam sta rade umjesto Badelja Moro umjesto Gvardiola Bradaric

  • 19.06.2021.

    Pa Škoti trče, igraju, bore se a imali su i odlične šanse

  • -Lima-ZG-U-❤ 19.06.2021.

    a kab budu onda tek od nasih napravili?!…..

Komentiraj...
Vidi sve komentare