Obavijesti

Sport

Komentari 142

Velika 'nula' bitke za Britaniju: Škoti pošteno namučili Engleze!

Velika 'nula' bitke za Britaniju: Škoti pošteno namučili Engleze!

Nogometaši Engleske i Škotske odigrali su bez golova. Škoti su bili vrlo dobri i ako će ovako igrati protiv nas... Ne piše nam se dobro. Engleska je pred kraj, čini se, oštećena za penal

U susretu 2. kola skupine D Europskog nogometnog prvenstva reprezentacije Engleske i Škotske su u Londonu na Wembleyju odigrale bez golova.

POGLEDAJTE VIDEO: Poznate Hrvatice vrućim objavama podržale Vatrene

Pokretanje videa...

Poznate Hrvatice navijaju VIDEO

"Gordi Albion" je ovim rezultatom praktički osigurao plasman u osminu finala, dok je Škotska, poput Hrvatske došla do prvog boda i u međusobnom susretu s Vatrenima tražit će kartu za drugi krug natjecanja.

'Vatreni' će ići dalje samo s pobjedom: Evo tko su mogući protivnici u osmini finala Eura
'Vatreni' će ići dalje samo s pobjedom: Evo tko su mogući protivnici u osmini finala Eura

Škoti su danas odigrali vrlo hrabru utakmicu. Grubljom duel igrom u potpunosti su anulirali Englesku, čiji igrači nisu imali previše prostora za kombinaciju. Stoga je i broj izglednijih šansi na koncu pripao Škotskoj. Nekoliko sjajnih prilika, u kojima su prednjačili Adams i Dykes, nisu uspjeli iskoristiti, pogotovo kada je James čistio loptu s gol-crte ili Pickford zaustavljao udarce.

Euro 2020 - Group D - England v Scotland

Engleska je imala stativu iz prvog poluvremena kada je Stones ostao sam nakon ubačaja pa s pet metara zatresao okvir gola, a također, oštećena je i za čisti penal s kraja utakmice.

Euro 2020 - Group D - England v Scotland

Danas uglavnom nevidljivi Raheem Sterling sjurio se u šesnaesterac i pao nakon duela s Andyjem Robertsonom, koji ga je, pokazala je usporena snimka, nagazio bez da je taknuo loptu. Čist penal VAR nije niti provjeravao i velika je to pogreška sudačke ekipe koju je predvodio inače vrlo iskusan Antonio Mateu Lahoz, a kojem je u VAR sobi asistirao Alejandro Hernandez.

Euro 2020 - Group D - England v Scotland

Engleska i Škotska su prvi put igrale međusobno 1872. godine, što je u nogometnim knjigama rekorda najstariji međunarodni meč u povijesti.

Nakon dva kola situacija u skupini D je sljedeća: Češka je prva s četiri boda koliko imaju i Englezi, ali su drugi zbog lošije gol razlike. Hrvatska je treća s jednim bodom, koliko ima i posljednja Škotska.

Posljednja utakmica Vatrenih u skupini bit će sve ili ništa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
2. kolo skupine D, Euro 2020 21 SAT , Stadion Wembley, Engleska
Engleska
0 : 0
Škotska
Sortiranje događaja

KRAJ NA WEMBLEYJU!

Po bod Engleskoj i Škotskoj i sada je situacija u skupini D sljedeća: Češka je prva s četiri boda koliko imaju i Englezi, ali su drugi zbog lošije gol razlike.

Hrvatska je treća s jednim bodom, koliko ima i posljednja Škotska.

Ruku na srce, Škotska je danas odigrala hrabru utakmicu i ako će ovako igrati protiv nas... Ne piše nam se dobro. Morat ćemo se sabrati i odigrati onako kako mi to najbolje znamo, pobijediti, pa s četiri boda proći dalje.

90+1'

Kakva sada gužva pred golom Škotske. Nevjerojatno je kako Englezi sada nekako nisu uspjeli ugurati loptu u mrežu. 

Koban je bio ubačaj Jamesa, McTominay je uklizao pa tijelom zagradio loptu i držao ju tako nekoliko sekundi dok nije dotrčao McGinn i lansirao ju na 15. red tribina.

Igrat će se još dvije minute nadoknade. Iznenađujuće malo je Lahoz produžio igru.

86'

Iz igre izlazi Adams, a mijenja ga Nisbet.

79' NIŠTA OD PENALA

ENGLEZI TRAŽE PENAL!

Sterling je pao pored Robertsona, koji ga je čisto nagazio. Pokazala je to usporena snimka, no Lahoz je rekao da se igra nastavlja.

VAR se nije uključio i igra se dalje. Čini se da su suci pogriješili na štetu Engleza.

Komentari 142