To je to što me zanima!

Legenda Juventusa i Italije je pozirala s Hajdukovim šalom

Biuk je na tribinama imao i podršku nekoliko Hajdukovih navijača, članova udruge Društvo prijatelja Hajduka iz Los Angelesa. Vesela ekipa nakon utakmice naletjela je na stopera LAFC-a, Talijana Giorgija Chiellinija
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski reprezentativac i bivši igrač Hajduka, Stipe Biuk (20), sinoć je debitirao u MLS-u za Los Angeles FC

POGLEDAJTE VIDEO: Biukovi dani u Hajduku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegova je momčad slavila 3-2 protiv Portland Timbersa, i to nakon što je vodila 3-0 golovima Chiellinija, Vele i Opokua, dok su strijelci za poraženu momčad bili Evander i Paredes. Biuk je ušao u igru u 66. minuti zamijenivši Velu.

Biuk je na tribinama imao i podršku nekoliko Hajdukovih navijača, članova udruge Društvo prijatelja Hajduka iz Los Angelesa. Vesela ekipa nakon utakmice naletjela je na stopera LAFC-a, legendarnog Talijana Giorgija Chiellinija (38). Fotografirali su se s bivšim igračem Juventusa, a on je na slici držao Hajdukov šal. Chiellini je u LAFC došao iz torinskog kluba prošle sezone.

PIŠE ROMANO Agent Roberta Lewandowskog vodit će Vuškovićevu karijeru! BIRTIJA Lijepo je vidjeti, Splite, da tako voliš i podržavaš svoju dicu

Biuk se u prvom nastupu za novi klub nije proslavio. Naime, Stipe je dočekao kraj utakmice ocjenom 6.3 prema Sofascoreu, najgorom u momčadi Los Angelesa uz Aarona Longa, stopera koji je u drugom poluvremenu zamijenio legendarnog Chiellinija.

U 20-ak minuta na terenu, Biuk je imao tek jedan uspješan dribling iz četiri pokušaja, šest od deset točnih dodavanja, a izgubio je čak osam lopti.

Novu priliku za dokazivanje imat će u petak kad njegova momčad u okviru sjevernoameričke Lige prvaka gostuje kod Alajuelensea, dok tri dana kasnije njegovu momčad čeka susret u domaćem prvenstvu s New England Revolutionom.

TRAŽE POČINITELJA Vandalski čin u Novskoj! Razbili staklo lokalnog kluba kako bi ukrali zastavu Hajduka i Torcide SLAVLJE U DEBIJU Biuk debitirao za Los Angeles: Zamijenio Velu u 66. minuti

Idi na 24sata

Komentari 44

  • nabijem_admina15 05.03.2023.

    pijuk je bio uvjerljivo najgori na terenu. zuparic ga je spremio u dzep.

  • Janka Puszta 05.03.2023.

    Čekajte, tu ste se u komentarima raskokodakali zato kaj Hajduk ima navijače po celom svetu. Ne kužim zakaj ste se našli prozvanima. Niko nije spomenul Dinamo, niti rekel jednu lošu reč. Dečki pozirali sa šalom Hajduka, a u komentarima samo ekipa izbosne koja podržava Dinamo. Kolko ljubomore. Vjerojatno prvo dok se zbudite, vam je kaj piše o Hajduku. Jadan vam je vaš taj klub, kad ste opsjednuti s protivnićkim klubovima.

  • VAŠ HAJDUK 05.03.2023.

    Najveći inozemni uspjeh Hajduka

Komentiraj...
Vidi sve komentare