Agent Roberta Lewadowskog vodit će Vuškovićevu karijeru | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 5

Agent Roberta Lewandowskog vodit će Vuškovićevu karijeru!

Agent Roberta Lewandowskog vodit će Vuškovićevu karijeru!

Ne sumnjamo kako su se brojni nogometni menadžeri borili da ga uzmu pod svoje, no kako piše Fabrizio Romano, igrač Hajduka izabrao je Pinija Zahavija, jednog od najpoznatijih menadžera na svijetu

VIDEO

Luka Vušković (16) nogometni je biser kakvog je Hajduk čekao godinama. Sa 16 godina i dva dana debitirao je za prvu momčad u derbiju protiv Dinama i vrlo vjerojatno već sada postao neizostavni član prve postave.

Pokretanje videa...

Bakljada za 112. rođendan Hajduka 00:56

Teško je iz ičega iščitati da mu je tek 16 godina. Što zbog visine, sjajne fizičke konstitucije zbog čega se već sada bez problema može nositi sa svima, ali i postavljanja na terenu. Na travnjaku djeluje neustrašivo i zrelo, samouvjeren i siguran u sebe. Protiv Osijeka je zabio prvi gol i odigrao sjajno u obrani. Grešaka će biti, to je sastavni dio odrastanja i način na koji se postaje vrhunskim igračem. 

16-godišnji Luka Vušković debritirao za Hajduk protiv Dinama

Ako se nastavi razvijati ovim tempom, teško će Vušković dočekati 18. rođendan na Poljudu. Navijači ga uživaju gledati, Hajduk se nada zaraditi rekordne novce, a Luka više nije nepoznanica ni u nogometnom svijetu. 

Luka Vušković pogotkom Osijeku postao najmlađi strijelac u povijesti Hajduka

Ne sumnjamo kako su se brojni nogometni menadžeri borili da ga uzmu pod svoje, no kako piše Fabrizio Romano, igrač Hajduka izabrao je Pinija Zahavija, jednog od najpoznatijih menadžera na svijetu koji zastupa nogometne zvijezde poput Roberta Lewandowskog, Nkunkua, Hojbjerga. Vušković će mu biti prvi hrvatski nogometaš. 

Vušković je predao svoju karijeru u sigurne ruke, a Zahavi je dobio dijamanta koji bi jednog dana mogao zaigrati u najvećim europskim klubovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner