Sport

Komentari 5

Agent Roberta Lewandowskog vodit će Vuškovićevu karijeru!

Agent Roberta Lewandowskog vodit će Vuškovićevu karijeru!

Ne sumnjamo kako su se brojni nogometni menadžeri borili da ga uzmu pod svoje, no kako piše Fabrizio Romano, igrač Hajduka izabrao je Pinija Zahavija, jednog od najpoznatijih menadžera na svijetu

Luka Vušković (16) nogometni je biser kakvog je Hajduk čekao godinama. Sa 16 godina i dva dana debitirao je za prvu momčad u derbiju protiv Dinama i vrlo vjerojatno već sada postao neizostavni član prve postave.

Teško je iz ičega iščitati da mu je tek 16 godina. Što zbog visine, sjajne fizičke konstitucije zbog čega se već sada bez problema može nositi sa svima, ali i postavljanja na terenu. Na travnjaku djeluje neustrašivo i zrelo, samouvjeren i siguran u sebe. Protiv Osijeka je zabio prvi gol i odigrao sjajno u obrani. Grešaka će biti, to je sastavni dio odrastanja i način na koji se postaje vrhunskim igračem. 

16-godišnji Luka Vušković debritirao za Hajduk protiv Dinama

Ako se nastavi razvijati ovim tempom, teško će Vušković dočekati 18. rođendan na Poljudu. Navijači ga uživaju gledati, Hajduk se nada zaraditi rekordne novce, a Luka više nije nepoznanica ni u nogometnom svijetu. 

Luka Vušković pogotkom Osijeku postao najmlađi strijelac u povijesti Hajduka

Ne sumnjamo kako su se brojni nogometni menadžeri borili da ga uzmu pod svoje, no kako piše Fabrizio Romano, igrač Hajduka izabrao je Pinija Zahavija, jednog od najpoznatijih menadžera na svijetu koji zastupa nogometne zvijezde poput Roberta Lewandowskog, Nkunkua, Hojbjerga. Vušković će mu biti prvi hrvatski nogometaš. 

Vušković je predao svoju karijeru u sigurne ruke, a Zahavi je dobio dijamanta koji bi jednog dana mogao zaigrati u najvećim europskim klubovima.

Najčitaniji članci