To je to što me zanima!

Bivša druga tenisačica svijeta predala Donni Vekić u Turskoj

Na svom drugom turniru zemljane sezone Donna Vekić će i drugi put igrati osminu finala. Na startu turnira u Istanbulu pokazala je odličnu igru protiv Agnieszke Radwanske, koja joj je predala zbog ozljede...
Vidi originalni članak

WTA turnir u Istanbulu dobro je počeo za Donnu Vekić. Naša tenisačica plasirala se u drugo kolo, nakon što joj je Poljakinja Agnieszka Radwanska predala meč kod rezultata 6-1 i 2-0 za Osječanku.

Vekić je sjajno igrala od početka susreta, bila je vrlo agresivna, ali i učinkovita, na što upućuje omjer winnera i neprisiljenih pogrešaka (12-5). S dva breaka projurila je prvim setom.

Radwanska nije nalazila odgovor na snažne udarce naše tenisačice, mučila se s tajmingom, a kod zaostatka od 0-2 u drugom setu zatražila je pomoć fizioterapeuta zbog bolova u leđima. Ubrzo nakon toga shvatila je da ne može nastaviti i olakšala Vekić prolaz u sljedeće kolo.

Poljakinja, trenutno 29. na WTA listi, dugo je vremena slovila za najbolju defenzivnu tenisačicu svijeta, a premda danas nije bila na svom najboljem nivou, Donna može biti zadovoljna svojom igrom. Našu igračicu sada očekuje dvoboj protiv bolje iz susreta između Ajle Tomljanović, Hrvatice koja nastupa za Australiju i Belgijanke Alison Van Uytvanck.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • chicano 24.04.2018.

    kako mi se cini nista od te male nema.seli se sa turnira do turnira a rezultati losi.Godine laganini idu i na kraju ako osvoji 3,4 obicna turnira bit ce happy

  • 24.04.2018.

    Propala nekoć druga tenisačica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare