To je to što me zanima!

Bivša NBA zvijezda: 'Neću dugo živjeti ako ne dobijem bubreg'

Neka tijela odbijaju dijalizu, a Bogu hvala, moje prihvaća, da mogu živjeti. Da ne idem na dijalizu, ne bih živio duže od tjedan ili dva, a ne smijem je propustiti ni jedan dan, rekao je Robinson
Vidi originalni članak

Iako je visok tek 175 centimetara, zakucavao je i oduševljavao moći u skoku, a u NBA ligi proveo je 11 godina. I osvajao je natjecanja u zakucavanjima čak rekordna tri puta! Nate Robinson (39) sad ima ozbiljne zdravstvene probleme. 

Nakon što mu je bubreg otkazao 2018. godine, prekinuo je karijeru, a ni nakon šest godina nije pronašao donora.

- Znam da neću dugo živjeti ako ne dobijem bubreg, želim se izvući iz ovoga. Neka tijela odbijaju dijalizu, a Bogu hvala, moje prihvaća, da mogu živjeti. Da ne idem na dijalizu, ne bih živio duže od tjedan ili dva, a ne smijem je propustiti ni jedan dan. Idem tri puta na tjedan po četiri sata kad mi čiste krv i izbacuju otrove, mnogo mi pomaže jer tako živim - rekao je Nate. 

Igrao je za New York Knickse, Boston Celticse, Oklahoma City Thunder, Golden State Warriorse, Chicago Bullse, Denver Nuggetse, Los Angeles Clipperse i New Orleans Pelicanse u NBA ligi te za izraelski Hapoel Tel Aviv.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare