To je to što me zanima!

Bivša optužila Tigera Woodsa za seksualno uznemiravanje: 'Zaključao ju je i uzeo joj novac'

Jedan od najboljih golfera svih vremena optužen je da je imao seksualni odnos s Ericom Herman dok je radila za njega, a zatim ju je prisilio da potpiše ugovor o tajnosti ili će dobiti otkaz
Vidi originalni članak

Tiger Woods optužen  zbog seksualnog uznemirivanja: Zaključao bivšu i uzeo joj novac!

Erica Herman, bivša dugogodišnja djevojka Tigera Woodsa (47), optužila je 15-erostrukog prvaka u golfu za seksualno uznemiravanje, piše CNN.

Tiger Woods je optužen da je imao seksualni odnos s Ericom Herman dok je radila za njega, a zatim ju je prisilio da potpiše ugovor o tajnosti ili će dobiti otkaz. Erica Herman u to je vrijeme bila zaposlenica u njegovom restoranu u Južnoj Floridi. 

"Tiger Woods, međunarodno poznati sportaš i jedna od najmoćnijih osoba u globalnom sportu, odlučio je ostvariti seksualni odnos sa svojom zaposlenicom, a zatim ju je, prema njezinim riječima, prisilio da potpiše ugovor o tajnosti o tome ili će biti otpuštena s posla ”, stoji u sudskom zapisu. “A kad je postao nezadovoljan njihovim seksualnim odnosom, prevario ju je da napusti svoj dom, zaključao ju je, uzeo joj novac, kućne ljubimce i osobne stvari te ju je pokušao natjerati da potpiše drugačiji dogovor o tajnosti".

- Šef koji svojim zaposlenicima nameće drugačije uvjete rada zbog njihovog seksualnog odnosa je seksualno uznemiravanje - navodi Benjamin Hobas, odvjetnik Erice Herman.

Jedan od najboljih golfera svih vremena zasad se nije javno oglasio o optužbama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zorozimba 07.05.2023.

    Javila se joj jedna hijena.

  • -777- 07.05.2023.

    Danas bi muškaac morao nositi kameru na čelu u svakoj situaciji kada je sa ženom, ma i sestrom vlastitom da ga i ona ne tuži za zlostavljanje ili silovanje. BOGATI muškarci naravno, siromake diskriminiraju pa ih ne tuže.

  • jamesbond7777 07.05.2023.

    Sve bile silovane prije 20_30g🙄Zna se usluga za uslugu uvijek je biloo

Komentiraj...
Vidi sve komentare