To je to što me zanima!

Bivšeg engleskog nogometaša našli mrtvog na Novu godinu

Za "bluebirdse"  je odigrao 162 utakmice, a nakon toga otišao u Stoke City, Colchester, Queens Park Rangers, Plymouth i Southend. Nakon njegove iznenadne smrti dvije kćeri i supruga ostale su same...
Vidi originalni članak

Bivši branič Cardiffa, Chris Barker (39) preminuo je na Novu godinu u tek 40. godini života. "Bluebirdsima" je pomogao doći do prve lige u 2003. godini, a nakon iznenadne smrti iza sebe je ostavio uplakane dvije male kćeri i suprugu.

Još nije potvrđen uzrok smrti, a vijest je s javnošću prvo podijelila menadžerska agencija koja ga je zastupala kroz karijeru dugu 18 godina, world in Motion. Na Twitteru su objavili tužnu vijest. 

Chris je odigrao više od 500 ligaških utakmica za Barnsley, Cardiff City, Queens Park Rangers i Plymouth Argyle. 

- Bio je predivna osoba  i bilo je zadovoljstvo raditi s njim - napisali su između ostalog u tužnom tweetu. 

Za "bluebirdse"  je odigrao 162 utakmice, a nakon toga otišao u Stoke City, Colchester, Queens Park Rangers, Plymouth i Southend.

Njegov bivši suigrač i kapetan Cardiffa, Darren Purse oprostio se preko društvenih mreža sa svojim prijateljem.

Poruke su slali i drugi igrači, među njima i bivši velški internacionalac Joe Ladley koji je napisao kako je Chris bio jedna od najprizemljenijih osoba koju je poznavao.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ĐorđePatković 02.01.2020.

    biti sportaš - životni promašaj

  • juniorx1 02.01.2020.

    Izvrsiti samoubojstvo a pri tome ostaviti dvoje djece i ženu same je za mene kukavički čin..ajde da je sam i da nema nikoga ko ovisi o njemu,ali ovako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare