To je to što me zanima!

Bivšeg igrača Dallasa udario je auto, ne može pomaknuti noge

Shawn Bradley godinama je igrao s Dirkom Nowitzkim u Dallasu i njemačkoj reprezentaciji, a nakon prometne nesreće 20. siječnja u bolnici prolazi kroz rehabilitaciju
Vidi originalni članak

Shawn Bradley (48), bivši NBA igrač koji je nastupao za Philadelphiju, New Jersey i Dallas od 1993. do 2005., oporavlja se od teških ozljeda u prometnoj nesreći 20. siječnja.

Na njega je, dok je vozio bicikl, odostraga naletio auto i udario ga nedaleko od doma u mjestu St. George u američkoj saveznoj državi Utah.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Teško je ozlijedio kralježnicu, morao je i na operaciju operacija te ne može pomicati noge. Posljednjih osam tjedana nalazi se u bolnici i prolazi kroz rehabilitaciju. Želi podići svijest o sigurnosti biciklista u prometu.

Vijest o njegovom stanju prenio je vlasnik Dallas Mavericksa Mark Cuban.

"Tužni smo zbog Shawnove nesreće. Uvijek je bio iznimno odlučan i pokazivao borbeni duh. Želimo mu najbolje u oporavku. Uvijek će biti dio obitelji Mavsa", napisao je.

Bradley je igrao na poziciji centra, a s 229 centimetara treći je najviši igrač u povijesti NBA lige. Godine 1994. bio je među najboljim rookiejima lige, a 1997. najbolji bloker lige (3,4 bloka po utakmici). S klupskim suigračem Dirkom Nowitzkim igrao je za Njemačku.

Glumio je u kultnom filmu Space Jam iz 1996. kao jedan od četvorice košarkaša koji su izgubili talent, uz Charlesa Barkleyja, Patricka Ewinga, Larryja Johnsnona i Muggsyja Boguesa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • thor007 18.03.2021.

    Brz mu oporavak

  • lopovi od 1902 17.03.2021.

    Dobar je bio centar bradley... nadam se da ce se oporaviti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare