Obavijesti

Sport

Komentari 2

Bivšeg igrača Dallasa udario je auto, ne može pomaknuti noge

Bivšeg igrača Dallasa udario je auto, ne može pomaknuti noge
4

Shawn Bradley godinama je igrao s Dirkom Nowitzkim u Dallasu i njemačkoj reprezentaciji, a nakon prometne nesreće 20. siječnja u bolnici prolazi kroz rehabilitaciju

VIDEO

Shawn Bradley (48), bivši NBA igrač koji je nastupao za Philadelphiju, New Jersey i Dallas od 1993. do 2005., oporavlja se od teških ozljeda u prometnoj nesreći 20. siječnja.

Na njega je, dok je vozio bicikl, odostraga naletio auto i udario ga nedaleko od doma u mjestu St. George u američkoj saveznoj državi Utah.

Pokretanje videa...

00:07

Teško je ozlijedio kralježnicu, morao je i na operaciju operacija te ne može pomicati noge. Posljednjih osam tjedana nalazi se u bolnici i prolazi kroz rehabilitaciju. Želi podići svijest o sigurnosti biciklista u prometu.

Vijest o njegovom stanju prenio je vlasnik Dallas Mavericksa Mark Cuban.

"Tužni smo zbog Shawnove nesreće. Uvijek je bio iznimno odlučan i pokazivao borbeni duh. Želimo mu najbolje u oporavku. Uvijek će biti dio obitelji Mavsa", napisao je.

Bradley je igrao na poziciji centra, a s 229 centimetara treći je najviši igrač u povijesti NBA lige. Godine 1994. bio je među najboljim rookiejima lige, a 1997. najbolji bloker lige (3,4 bloka po utakmici). S klupskim suigračem Dirkom Nowitzkim igrao je za Njemačku.

Glumio je u kultnom filmu Space Jam iz 1996. kao jedan od četvorice košarkaša koji su izgubili talent, uz Charlesa Barkleyja, Patricka Ewinga, Larryja Johnsnona i Muggsyja Boguesa.

LMKMEDIA_SPACE_JAM-FILM-LMK110-100
LMKMEDIA_SPACE_JAM-FILM-LMK110-100 LMKMEDIA_SPACE_JAM-FILM-LMK110-100
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju