To je to što me zanima!

Bivšeg nogometaša oteli zbog ljubavne afere s udanom ženom

Drama se dogodila u istočnom dijelu Sao Paola. Nakon što su ga otmičari pustili, došao je u policijsku postaju, a tamošnja policija ubrzo je pronašla njegov automobil i uhitila dvije osobe
Vidi originalni članak

Marcelinho Carioca (52), bivši brazilski nogometaš s četiri nastupa za reprezentaciju, od kojih su dva protiv Jugoslavije, nalazi se usred istrage nakon što je postao žrtva otmice, piše brazilski O' Globo.

Naime, drama se dogodila u istočnom dijelu Sao Paola, gdje je Carioca automobilom otišao na zabavu. Nakon što su ga otmičari pustili, došao je u policijsku postaju, a tamošnja policija ubrzo je pronašla njegov automobil i uhitila dvije osobe.

VIDEO: DRAMA U RIO DE JANEIRU Uznemirujuća snimka iz Brazila! Bivšeg nogometaša opljačkali pod prijetnjom pištoljem...

Brazilski mediji prenose snimku na kojoj bivši nogometaš govori kako je do problema došlo jer je sa zabave otišao s udanom ženom, a isto tvrdi i ženska osoba na snimci.

U tijeku je kriminalistička istraga, ispituju se okolnosti slučaja te se pokušavaju identificirati sve osobe umiješane u slučaj.

PRED BANKROTOM Jedan je od najvećih Brazilaca svih vremena. Sada je dobio mjesec dana da se iseli iz kuće

Marcelinho Carioca je u karijeri zabio 307 golova noseći dresove Flamenga, Vasca, Santosa i Corinthiansa, dok je u Europi igrao za Valenciju i Ajaccio. Njegov zaštitni znak bili su slobodni udarci, zbog kojih je dobio nadimak "anđeosko stopalo".

Idi na 24sata

Komentari 3

  • axl44 19.12.2023.

    potpuno ga razumijem, zbog ovakve ljepotice se isplati riskirati "glavu"

  • vjeko68 18.12.2023.

    ona je zmaj

  • Palmanova 18.12.2023.

    Ko je bivsi nogometas ,lijevo ili desno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare