To je to što me zanima!

Bivšeg predsjednika ABA lige uhitili zbog šverca duhana

Đorđije Pavićević obnaša dužnost predsjednika Mornara iz Bara, a ranije je bio predsjednik regionalne košarkaške lige. Priveli su ga zbog sumnje da je stvorio kriminalnu organizaciju
Vidi originalni članak

Crnogorska policija uhitila je Đorđija Pavićevića i još tri osobe zbog švercanja duhanskih proizvoda, pišu tamošnji mediji!

Uhićen bivši predsjednik ABA lige

Radi se, inače, o aktualnom predsjedniku Mornara iz Bara i bivšem predsjedniku ABA lige, a crnogorsko tužiteljstvo privelo ga je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo stvaranja kriminalne organizacije, falsificiranja službenih dokumenata i krijumčarenja.

Osim protiv Pavićevića, njegovog zaposlenika Nikice Kovačevića i dvoje službenika Uprave prihoda i carina (Ivana Kovačević i Veljko Đuričić), kaznene prijave podignute su i protiv pravnih osoba sa sjedištem u inozemstvu.

TRAŽE REAKCIJU Srbi napali ABA ligu: 'Navijači Zadra imali su ustaške simbole' SRUŠIO I PARTIZAN Nestvarne brojke Luke Božića! Igrač Zadra ruši rekorde lige. Evo što mu je rekao Obradović

Na klupi Mornara je njegov brat Mihailo

Pavićević je bivši trener Mornara, kluba u kojem je proveo gotovu cijelu trenersku karijeru, a od 2019. je i prvi čovjek klupa. Na klupi kluba trenutno je njegov brat Mihailo Pavićević.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 28.12.2023.

    Ako se ne varam oni su ujedno i vlasnici mornara

Komentiraj...
Vidi sve komentare