To je to što me zanima!

Bivšeg 'vatrenog' razbjesnio je odgovor stožera oko propusnica

Bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić godinama igra na Cipru, ali itekako prati što se događa u Hrvatskoj. Ovaj put je reagirao na izjave pomoćnika Davora Božinovića...
Vidi originalni članak

Klubove je mijenjao kao na traci, u posljednje tri godine skrasio se na Cipru, a ne odustaje od nogometa ni u 40. godini. Bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić uživa na Cipru gdje njeguje izgled brodolomca, no razljutilo ga je nešto.

Skoro cijelu karijeru proveo je u inozemstvu, ali ovaj Osječanin i dalje prati što se događa u njegovoj matičnoj zemlji. Ovih dana su propusnice i strože mjere glavna tema u našoj zemlji. Nacionalni stožer za civilnu zaštitu je u petak objavio kako od utorka 22. prosinca na snagu stupa zabrana putovanja u druge županije, a povodom te odluke, Damir Trut, zamjenik načelnika Nacionalnog stožera Davora Božinovića, gostovao je na RTL-u.

- Mislim da smo ostavili dovoljno vremena da se službe i sve aktivnosti pripreme i da se mjera kvalitetno pripremi. Vjerujem da su svi svjesni situacije i da će napravili sve da se zaraza ne bi širila - kazao je on.

A onda iznenadio odgovorom koje je razljutilo mnoge. Ako roditelji kojim slučajem svoju djecu odvezu kod djeda i bake, neće ih smjeti vratiti kući jer propusnicu neće dobiti.

- To nije opravdanje i neće dobiti propusnicu - kazao je Trut.

To je razljutilo bivšeg 'vatrenog' Danijela Pranjića koji se brzo javio na Instagramu i poručio:

- Pa baš si trutina. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 19.12.2020.

    Htio bih vidjeti ko će me spriječiti uzeti svoje dijete od djeda i bake!

  • arow 19.12.2020.

    Pravi se javio

  • 53nja 19.12.2020.

    Kada je smjena policiji onda na cesti nema nikoga,tako da slobodno se moze u drugu zupaniju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare