Sport

Komentari 45

Bivšeg 'vatrenog' razbjesnio je odgovor stožera oko propusnica

Bivšeg 'vatrenog' razbjesnio je odgovor stožera oko propusnica

Bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić godinama igra na Cipru, ali itekako prati što se događa u Hrvatskoj. Ovaj put je reagirao na izjave pomoćnika Davora Božinovića...

Klubove je mijenjao kao na traci, u posljednje tri godine skrasio se na Cipru, a ne odustaje od nogometa ni u 40. godini. Bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić uživa na Cipru gdje njeguje izgled brodolomca, no razljutilo ga je nešto.

Skoro cijelu karijeru proveo je u inozemstvu, ali ovaj Osječanin i dalje prati što se događa u njegovoj matičnoj zemlji. Ovih dana su propusnice i strože mjere glavna tema u našoj zemlji. Nacionalni stožer za civilnu zaštitu je u petak objavio kako od utorka 22. prosinca na snagu stupa zabrana putovanja u druge županije, a povodom te odluke, Damir Trut, zamjenik načelnika Nacionalnog stožera Davora Božinovića, gostovao je na RTL-u.

- Mislim da smo ostavili dovoljno vremena da se službe i sve aktivnosti pripreme i da se mjera kvalitetno pripremi. Vjerujem da su svi svjesni situacije i da će napravili sve da se zaraza ne bi širila - kazao je on.

A onda iznenadio odgovorom koje je razljutilo mnoge. Ako roditelji kojim slučajem svoju djecu odvezu kod djeda i bake, neće ih smjeti vratiti kući jer propusnicu neće dobiti.

Karlovac: Konferencija za medije Stožera civilne zaštite Karlovačke županije

- To nije opravdanje i neće dobiti propusnicu - kazao je Trut.

To je razljutilo bivšeg 'vatrenog' Danijela Pranjića koji se brzo javio na Instagramu i poručio:

- Pa baš si trutina. 

Najčitaniji članci