Obavijesti

Sport

Komentari 45

Bivšeg 'vatrenog' razbjesnio je odgovor stožera oko propusnica

Bivšeg 'vatrenog' razbjesnio je odgovor stožera oko propusnica

Bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić godinama igra na Cipru, ali itekako prati što se događa u Hrvatskoj. Ovaj put je reagirao na izjave pomoćnika Davora Božinovića...

VIDEO

Klubove je mijenjao kao na traci, u posljednje tri godine skrasio se na Cipru, a ne odustaje od nogometa ni u 40. godini. Bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić uživa na Cipru gdje njeguje izgled brodolomca, no razljutilo ga je nešto.

Skoro cijelu karijeru proveo je u inozemstvu, ali ovaj Osječanin i dalje prati što se događa u njegovoj matičnoj zemlji. Ovih dana su propusnice i strože mjere glavna tema u našoj zemlji. Nacionalni stožer za civilnu zaštitu je u petak objavio kako od utorka 22. prosinca na snagu stupa zabrana putovanja u druge županije, a povodom te odluke, Damir Trut, zamjenik načelnika Nacionalnog stožera Davora Božinovića, gostovao je na RTL-u.

- Mislim da smo ostavili dovoljno vremena da se službe i sve aktivnosti pripreme i da se mjera kvalitetno pripremi. Vjerujem da su svi svjesni situacije i da će napravili sve da se zaraza ne bi širila - kazao je on.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A onda iznenadio odgovorom koje je razljutilo mnoge. Ako roditelji kojim slučajem svoju djecu odvezu kod djeda i bake, neće ih smjeti vratiti kući jer propusnicu neće dobiti.

Karlovac: Konferencija za medije Stožera civilne zaštite Karlovačke županije

- To nije opravdanje i neće dobiti propusnicu - kazao je Trut.

To je razljutilo bivšeg 'vatrenog' Danijela Pranjića koji se brzo javio na Instagramu i poručio:

- Pa baš si trutina. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića