To je to što me zanima!

Bivšem igraču Zvezde devet godina zatvora zbog kokaina

Predrag Stanković, bivši branič Crvene zvezde, s menadžerom, također Srbinom, Zoranom Matijevićem, pokušao je iz Argetnine 2009. prošvercati čak tonu kokaina
Vidi originalni članak

Predrag Stanković (45), nekadašnji branič Crvene zvezde, u Španjolskoj je osuđen na devet godina zatvora zbog šverca kokaina.

Stanković se s menadžerom, također Srbinom, Zoranom Matijevićem udružio te su 2009. godine iz Argentine pokušali prošvercati čak tonu kokaina. Španjolski mediji pišu da je Matijević, čija je tvrtka služila kao paravan, dobio 11 godina robije. U akciji je sudjelovalo sedmero ljudi, a španjolski sud je svima izrekao kazne.

Skupina je iz Argentine brodovima dopremala kontejnere s drogom u gradove Cadiz i Valenciju u kojima je bilo 600 i 350 kilograma kokaina. Sud u Madridu prošle im je godine izrekao kazne, a Vrhovni ih sud danas potvrdio.

Stanković je karijeru počeo u OFK Beogradu, zatim je igrao za Zemun, a 1994. godine je prešao u Crvenu zvezdu. Nakon toga je igrao za Hercules i Meridu, a nakon završetka karijere je ostao živjeti u Španjolskoj.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Ja sam sam 10.02.2015.

    tonu??? malo mnogo bogati

  • LukaHabunek 10.02.2015.

    zdravku propala dostava

  • arsenal 19 10.02.2015.

    Htio unovciti pare od karijere,biznis okrenuti,a ne spiskati na gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare