To je to što me zanima!

Bivšem reprezentativcu Italije prijeti šest godina zatvora...

Bivšem talijanskom reprezentativcu i napadaču Juvea i Udinesea prijeti zatvorska kazna od šest godina zbog sudjelovanja u ilegalnim poslovima kalabrijske mafije 'Ndranghete'
Vidi originalni članak

Vicenzo Iaquinta (38), bivši napadač Juventusa i Udinesea te talijanske reprezentacije, jedan je od 140 optuženih za surađivanje s kalabrijskom mafijom 'Ndrangheta u ilegalnim radnjama, koje uključuju manipulaciju novcem.

Članovi tzv. najopasnije mafije na svijetu nezakonito su dobivali poslove rekonstrukcije razrušenih objekata u regiji Emilia-Romagna, koju je 2012. godine pogodio strašan potres. Za Iaquintu, kao i njegovog oca, sumnja se da su bili sudionici u ovim ilegalnim poslovima.

GOTOVA STVAR? Besplatno do kapitalca: Juve je 'oteo' Liverpoolovog veznjaka

Bivšem talijanskom reprezentativcu tako prijeti šest godina zatvora, a njegovom ocu čak 19, jer se smatra da je bio jedan od glavnih aktera ovih ilegalnih operacija.

Iaquinta je 2013. s Juventusom osvojio naslov prvaka, nakon čega se oprostio od nogometa, a najveći uspjeh u karijeri mu je definitivno zlato s Italijom na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006. godine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • boky89 23.05.2018.

    Jel vidis Josipa zasto je nogomet za muškarce...nemoj se brukati...slobodno brisi komentare...😂😂😂😂😂😂

  • bianconeri_zg 23.05.2018.

    Covjece boziji juventus je 96. Zadnji put osvojio LP. Pa ti primas placu??????

  • PrinceVegeta 23.05.2018.

    Čuj ovog malera haha nemam pojma ko e osvojio LP 2013., al znam da Juve nije, pošto Buffon nema LP haha, a oni su zadnji put osvojili tam sredinom 90-ih

Komentiraj...
Vidi sve komentare