To je to što me zanima!

Bivšem srpskom nogometašu ukrali automobil od 100.000 €

On je još u ožujku dovezao automobil u jedan auto-servis u Beogradu, no kako je servis prestao s radom nakon mjera koje su uvedene zbog korona virusa, automobil je ostao na parkingu. No on je na kraju nestao...
Vidi originalni članak

Ivica Dragutinović (44) je bivši srpski nogometaš koji je u karijeri najveći trag ostavio u Sevilli s kojom je osvojio dva Kupa Uefe i dva španjolska Kupa, a umirovio se 2011. godine u klubu iz Andaluzije.

Umirovljeni stoper danas uživa u mirovini, ali ovih dana mu baš i nije do slavlja jer mu je netko maznuo Range Rover vrijedan 100.000 eura. On je još u ožujku dovezao automobil u jedan auto-servis u Beogradu, no kako je servis prestao s radom nakon mjera koje su uvedene zbog korona virusa, automobil je ostao na parkingu. No međutim, 18. svibnja ga više nije bilo nakon što su ga ukrala dva muškaraca.

Kako pišu srpski mediji, jedan lopov je držao stražu, a drugi je u 60 sekundi otključao automobil i odvezao se. Drugi muškarac je pak u vlastitom automobilu otišao u nepoznatom smjeru.

Da automobila nema, shvatio je vlasnik servisa koji je dva dana nakon došao u svoju radnju gdje ga je dočekalo iznenađenje.

Policija traga za lopovima, ali to Dragutinovića baš i neće previše pogoditi jer ionako ima zavidnu postavu u svojoj garaži. Posjeduje Bentley te privatni helikopter za ne daj Bože, a na Instagramu se zna pohvaliti i svojim luksuznim životom.

Dragutinović je karijeru započeo u 1994. godine u Borcu iz Čačka pa zaigrao za Standard iz Liegea, Gent te je 2005. došao u Sevillu gdje je imao najbolje razdoblje u karijeri. Za Andalužane je odigrao 153 utakmice i zabio četiri gola uz dvije asistencije. Što se pak tiče srpske reprezentacije, skupio je 50 nastupa.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • LUKACRI 22.05.2020.

    i to je vijest ????????

  • VladimirStuden_1 22.05.2020.

    čudno srbin,a hrvatsko ime

  • gnojna družina 21.05.2020.

    Ostavio je auto u salonu na servisu.. servis ce i odgovoarati za auto.. fucka se njemu namirit ce se sigurno

Komentiraj...
Vidi sve komentare