To je to što me zanima!

Bivši engleski nogometaš: Pio sam i konzumirao kokain 25 godina, čudi me da sam živ

Uspio je odigrati tek 17 utakmica za Everton, a njih još manje za Oldham Athletic i Barrow prije no što je 1996. u potpunosti propao kao igrač i otišao u mirovinu sa samo 23 godine
Vidi originalni članak

Bivši engleski nogometaš Billy Kenny, koji je početkom 90-ih godina prošlog stoljeća bio jedna od najvećih nadolazećih zvijezda u Premiershipu, propao je zbog konzumacije alkohola i kokaina. 

Kennyja su uspoređivali s legendarnim Paulom Gascoigneom, od kojeg je nažalost, usvojio samo one loše navike. 

Uspio je odigrati tek 17 utakmica za Everton, a njih još manje za Oldham Athletic i Barrow prije no što je 1996. u potpunosti propao kao igrač i otišao u mirovinu sa samo 23 godine. Na velikoj sceni prestao je igrati dvije godine ranije i njegovo umirovljenje veže se za odlazak iz Evertona.

Umirovio se s 23 godine

Za englesku U21 reprezentaciju odigrao je samo jednom, a u derbiju s Liverpoolom protiv Evertona (2-1) proglašen je najboljim igračem. 

- Pio sam 25 godina i uzimao kokain 25 godina. Non-stop. Čudim se što sam živ -  priznao je u razgovoru i dodao da žali zbog svega što je priuštio roditeljima svojim ponašanjem.

Njegov otac nosio je dres Liverpoola te mu je bila velika želja igrati za Everton. Nakon ozljede je upao u depresiju te zbog alkhola više nije vidio prvu momčad. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 22.03.2023.

    Neka si….

  • Buuuu aaaaaa buuuu 22.03.2023.

    Ti si baš uživao u životu

Komentiraj...
Vidi sve komentare