To je to što me zanima!

Bivši hajdukovac: Izborniče, zaslužujem biti u reprezentaciji!

Ne mogu biti skroman, moje igre ne daju mi pravo za to. Liga nacija? Slažem se s izbornikom Dalićem i njegovim mišljenjem da je treba ukinuti, kaže Fran Tudor
Vidi originalni članak

Pozicija lijevog bočnog oduvijek je bila 'rak-rana' za hrvatsku reprezentacija. Godinama su izbornici lutali, gurali na tu poziciju dešnjake ili nedovoljno kvalitetne ljevake. Danas tamo imamo Sosu, odlično na toj poziciji može odigrati i Gvardiol, dok Barišić uvijek čeka priliku negdje iz drugog plana. A problemi su se prebacili na suprotnu stranu.

Izbornik Zlatko Dalić za lipanjske oglede u Ligi nacija pozvao je Juranovića i Vrsaljka, a kasnije priključio i Stanišića. Od spomenutog trojca u svim utakmicama je zaigrao samo Celticov branič, Šime se vratio protiv Danske, a Bayernov wunderkind zamijenio ga je u drugom poluvremenu. I to je bilo solidno, ništa više od toga. Mučimo se s tim desnim bokom još od Svjetskog prvenstva u Rusiji, kada je Vrsaljko posljednji put bio u 'top formi'. A sada se javio i jedan bivši hajdukovac, inače zagrebački dečko, koji tvrdi da zaslužuje popuniti to mjesto u reprezentaciji.

KAKO SU IGRALI? Erlić i Šutalo besprijekorni, a neki će morati u nove klubove

- Zaslužujem to mjesto. Ne mogu biti skroman, moje igre ne daju mi pravo za to - ispričao je Fran Tudor (26) u intervjuu za SportNews.

Iza Tudora je odlična sezona u poljskoj 'Ekstraklasi', njegov Rakow završio je drugi u prvenstvu te je osvojio Kup. U ukupno 43 nastupa ove sezone, zabio je tri gola i upisao devet asistencija. Kaže da ga Dalić nije kontaktirao, no ne misli da je to do kluba, odnosno natjecanja u kojem igra.

-  Ne bih rekao da je Poljska izvan vidokruga, Juranović je iz Legije postao reprezentativac.

PREOKRENUO UTAKMICU Danci 'ljuti' na Modrića: Mali 'trol' nam je pokvario zabavu

Također, prokomentirao je i Ligu nacija...

- Slažem se s izbornikom Dalićem i njegovim mišljenjem da je treba ukinuti. Na kraju sezone igrati tako teške i zahtjevne utakmice iziskuju izuzetan napor igrača, puno energije, igrači se jako se troše.

Inače, Tudor ima tri nastupa za Vatrene. Debitirao je pod Antom Čačićem 2017. Odigrao je tri prijateljske utakmice, a u pobjedi nad Meksikom upisao se i u strijelce.

 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • mandalorian67 12.06.2022.

    Ma moze Fran, samo tebe smo cekali

  • pipolino 11.06.2022.

    Pošto u SN ne možeš komentirati njihove napise (valjda Šola ne voli proturječje), moram ovdje komentirati njegov napis u SN.Uspoređivati uspješnost Luke Modrića sa rezultatima Perišića i ajme meni Livaje, to je svetogrđe. Zamislite, da li je uspješniji Livaja ili Modrić.Takvo pitanje može postavit samo čovjek koji čeka ulazni transfer u Sveti Ivan u Jankomiru. Ali to je sve agenda koju hajdukovi polutani, među kojima je Šola. podižu nestvarnu cijenu tim poluigračima.

  • pametnijiodtebe 11.06.2022.

    Ako je odigrao dobru sezonu onda ce se prodat ovo ljeto i ima jos par mjeseci do zime da se dokaze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare