To je to što me zanima!

Bivši hrvatski UFC-ovac za pojas će se boriti na livadi u Vojvodini

Goran Reljić borio se u najjačoj svjetskoj i najjačoj europskoj MMA organizaciji, a u Srbiji će imati zadatak zaustaviti Jurkovića na putu do potpisa ugovora s UFC-om
Vidi originalni članak

Program SBC 28 priredbe koja se održava 19. lipnja u Odžacima doživio je jednu veliku promjenu. Srbin Miro Jurković i Goran Reljić (36) borit će se u glavnoj borbi priredbe.

Reljić će imati priliku napasti titulu prvaka srednje kategorije koja je u vlasništvu sjajnog borca iz Sombora. Jurković je zadnju borbu odradio sredinom ožujka protiv Brazilca Jeffersona Dos Santosa Oliveire, ima niz od četiri pobjede i na omjeru je 10-1. 

Goran Reljić hrvatski je veteran koji je godinama bio i dio UFC-ova rostera te nije mogao odoljeti ovoj prilici da se spusti u srednju kategoriju (do 84 kilograma). Jurković je pojas srpske SBC promocije osvojio u prosincu prošle godine, kad je pobijedio Manoela Fernandesa Neta, borca koji mu je i nanio jedini poraz u dosadašnjoj obećavajućoj karijeri.

Hrvatski borac neće imati lagan izazov. Jurkovića mnogi smatraju idućim srpskim UFC borcem, a eventualna pobjeda protiv našeg veterana pogurala bi ga ka tom cilju. 

Vjerovali ili ne, SBC 28 održat će se na livadi u Odžacima ispred tamošnje dvorane i bit će gledatelja. Glavna borba je poznata, a uskoro će vrijedni organizatori objaviti i ostatak programa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare