To je to što me zanima!

Bivši igrač Dinama zbog nasilja osuđen na 4 mjeseca zatvora!

Sulejman Krpić, bivši igrač Dinama, osuđen je zbog nanošenja tjelesnih ozljeda i drskog ponašanja, a u presudi se navodi kako je kazna blaža jer se radi o talentiranom sportašu
Vidi originalni članak

Sulejman Krpić, napadač tuzlanske Slobode, zbog nasilničkog ponašanja osuđen je na četiri mjeseca zatvora, prenosi Avaz.

Najbolji napadač Slobode je presudu doznao 7. lipnja ove godine, a Općinski sud u Orašju ga je proglasio krivim jer je "30. kolovoza 2015. godine u 4.00 sati, bez ikakvog razloga za genitalije uhvatio N.T, koji se nalazio u društvu E.N. Kada je E.N. pokušao zaštititi N.T., Krpić ga je šakama udarao šakama u glavu i tijelo."

Potom je Krpić iz auta izvadio čeličnu kuku i krenuo udariti E.N., koji je uspio zaštiti glavu. E.N. je krenuo bježati prema policiji, a Krpić je nastavio trčati za njim te ga je uspio nekoliko puta oboriti i udariti.  

Krpić je osuđen zbog nanošenja tjelesnih ozljeda i drskog ponašanja, a u presudi se navodi kako je kazna blaža jer se radi o talentiranom sportašu, ali i jer je priznao krivnju.

Bivši junior Dinama iskoristio je mogućnost da umjesto odlaska u zatvor uplati 100 KM za dan zatvora. Tako je za četiri mjeseca zatvorske kazne platio 12.000 KM.

 
Idi na 24sata

Komentari 58

  • Tigar 74 20.10.2017.

    U presudi se navodi da je kazna blaža jer se radi o talentiranom sportašu!!!! Događaj se zbio u 4 sata ujutro!!! Sportaši tada SPAVAJU! Ne jure okolo i ne tuku ljude čeličnom kukom! Ajjjajjjjjajjj.... Svašta!

  • belizagrebgrad 20.10.2017.

    Terorist

  • no_country_for_old_men 20.10.2017.

    stanovnici vrapča imaju pitomije face...

Komentiraj...
Vidi sve komentare